ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Babylonia bb-sling 969 Passion Fruit - no pad
Babylonia bb-sling 969 Passion Fruit - no pad Babylonia bb-sling 969 Passion Fruit - no pad Babylonia bb-sling 969 Passion Fruit - no pad Babylonia bb-sling 969 Passion Fruit - no pad

Babylonia bb-sling 969 Passion Fruit - no pad


 

64.90 

BTS969
Διαθέσιμο
+

Το BB sling ανήκει στην κατηγορία των μάρσιπων με κρίκο. Οι μάρσιποι αυτής της κατηγορίας, δένονται με μία κίνηση και δίνουν τη δυνατότητα να έχετε το παιδί σας επάνω σας με πολλούς τρόπους. Διαφέρει όμως πολύ από οποιονδήποτε άλλο μάρσιπο αυτής της κατηγορίας στα εξής σημεία:

  • Το ύφασμα είναι από 100% οργανικό υφαντό. Το ύφασμα αυτό είναι ιδιαίτερα απαλό και έχει μία φυσική ελαστικότητα που δίνει πολύ καλή εφαρμογή γύρω από το σώμα του παιδιού. 
  • Η υφή του υφάσματος και το γεγονός ότι είναι οργανικό (δηλαδή χωρίς επεξεργασία με χημικές ουσίες) θα κάνει το μωρό σας να το αγαπήσει
  • Η ιδιαίτερη ραφή στην πλάτη του, βοηθάει να ισομοιράζεται το βάρος του παιδιού στο σώμα σας. Με ένα μάρσιπο Babylonia είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν θα πονέσει η μέση σας. 
  • Οι μάρσιποι Babylonia βγαίνουν σε δύο τύπους. Στην κλασική και με μαξιλάρι στον ώμο. Το μαξιλάρι στον ώμο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αγκαλιάζει τον ώμο σας και βοηθάει να μη νιώθετε πίεση στην περιοχή. Για γυναίκες με πολύ λεπτούς ώμους, ενδύκνειται περισσότερο το sling χωρίς μαξιλάρι. 

Δείτε και στο Video της Babylonia πως με δύο κινήσεις μπορείτε εύκολα να έχετε το μωρό σας αγκαλιά!

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις ένα μωρό και καθόλου βοήθεια. Κάπως έτσι ήμουν και εγώ. Πολλές ώρες στο σπίτι μόνη, με το μωρό μου αγκαλιά να πρέπει όμως και ψωμί να αγοράσω και ορούς από το φαρμακείο και τα σκουπίδια να βγάλω και supermarket να πεταχτώ και άλλα πολλά. 
 
Κάπως έτσι γνώρισα τους μάρσιπους. Ξεκίνησα με έναν απλό συμβατικό μάρσιπο που στην αρχή με βόλεψε. Όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε αν τον φορέσει ο άντρας μου όμως μου είπε: "Εγώ το Θανάση από τα α...δια δεν τον ξανακρεμάω". Και είχε δίκιο. Παράλληλα το μωρό έπαιρνε βάρος, η μέση μου πονούσε πολύ και ήταν αδύνατο να τον κρατώ πολύ ώρα με το συμβατικό μάρσιπο. 
 
Μία μέρα περπατώντας στην Ομόνοια, είδα μία κυρία να έχει το μωρό της σε ένα sling και να μπαίνει σε ένα μαγαζί με βιολογικά. Σε πλάγια θέση, πάνω στο γοφό, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο και μου φάνηκε πολύ βολικό. Έχω χρόνιο πρόβλημα με τη μέση μου και ξέρω πως να κρατάω το βάρος αρκετά ψηλά και στο πλάι είναι πιο βολικό. Την ακολούθησα και τη ρώτησα για το μάρσιπό της. Μου είπε ότι τον πήρε με σύσταση της La Leche League (Σύνδεσμος Θηλασμού) Ελλάδος. 
 
Βρήκα τη λύση στο πρόβλημά μου. Παρήγγειλα απευθείας τον πρώτο μου μάρσιπο. Και από τότε η ζωή μου έγινε πολύ πιο απλή. Δεν χρειαζόταν πια να έχω μαζί μου το καρότσι, μπορούσα να πεταχτώ στις δουλειές γύρω από το σπίτι πολύ γρήγορα και η μέση μου δεν πονούσε. 
 
Μεγάλωσα ουσιαστικά τα παιδιά μου σε sling. Ακόμη και όταν δεν είχα τα παιδιά μου επάνω μου, είχα επάνω μου το sling να είμαι ετοιμοπόλεμη. Παρά το μεγάλο πρόβλημα που έχω με τη μέση μου, χάρη στα slings της Babylonia δεν πόνεσα ποτέ. Κοίμιζα τη Τζωρτζίνα στο sling μέχρι 3.5 ετών και ακόμη και τώρα αν πω ακόμη και για αστείο στα παιδιά μου να μπουν στο sling θα έρθουν αμέσως. Οι ωραιότερες αναμνήσεις μας, είναι αυτές. 
 
Εβίτα. 
 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε