ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Babylonia Flexia

Ο ιδανικός μάρσιπός για όλες τις ώρες είναι ο Flexia!

Σκέφτεστε πώς θα κάνετε τις δουλειές του σπιτιού σας? Θέλετε να πάτε για ψώνια και σκέφτεστε πώς θα κουβαλήσετε τα πράγματα? Κάνετε βόλτα και δεν θέλετε να κουβαλάτε καρότσι? Φορέστε το μωρό σας, κρατήστε το στην αγκαλιά σας και δώστε του πολλά φιλιά χωρίς να διστάζετε! 

Ο Flexia καλύπτει απο νεογέννητα έως και παιδιά 4 ετών! Προσφέρει ιδανική κατανομή του βάρους του παιδιού σας και έτσι δεν πονάει η πλάτη και η μέση σας!

Flexia: 4 θέσεις, 3 στάδια ηλικίας, 2 χρώματα. Ένας μάρσιπος!

Προσαρμόστε σε μία απο τις 4 διαφορετικές θήκες βάσει της ηλικίας του παιδιού, κουμπώστε το φερμουάρ ασφαλείας και φύγατε!Τόσο εύκολο!!

Φοριέται με 3 διαφορετικούς τρόπους, στο πλάι, στο στήθος ή στη πλάτη, ανάλογα με τη δραστηριότητα σας και είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα, λειτουργικά και εργονομικά αξεσουάρ για τους σύγχρονους γονείς. 

Είναι φτιαγμένο απο 100% οργανικό βαμβάκι που είναι υγιεινό και όταν φοράτε το μωρό σας δεν ιδρώνει και δεν ζεσταινεται κανένας απο τους δυο σας.

Χαρακτηριστικά

  • Από νεογέννητο έως 4 ετών (3.5 – 20kg)
  • 100% οργανικό βαμβάκι 
  • Βέλτιστη άνεση χάρη στους μαλακούς ιμάντες στους ώμους και την ενίσχυση στη μέση.
  • Οι ιμάντες στους ώμους μπορούν να φορεθούν παράλληλα ή και σταυρωτά.
  • Μέγιστη άνεση και εργονομική θέση για την ανάπτυξη των γοφών (Μ-position)
  • Κουκούλα ύπνου τυλιγόμενη με προστασία UPF40+

Δείτε και στο Video της Babylonia έναν από τους πολλούς τρόπους που μπορείτε να φορέσετε το μάρσιπο Flexia.

  

Αποκτήστε το μάρσιπο που μεγαλώνει μαζί με το μωρό σας! 

Δείτε παρακάτω το video που μας έστειλε η μαμά Γεωργία, η οποία ενθουσιάστηκε με τον Flexia και μας ζήτησε να τη βοηθήσουμε να μεταδώσει το μήνυμα και σε άλλες μαμάδες που θέλουν να είναι με το μωρό τους αγκαλιά και να μπορούν παράλληλα να κάνουν όλες τις δουλειές τους!

Τα σχόλια της μαμάς Γεωργίας για τον μάρσιπο Flexia!

"Eίναι ένας πολύ πρακτικός μάρσιπος, πανεύκολος στη χρήση και στον τρόπο που φοριέται. Φτιαγμένος από ωραίο ανθεκτικό υλικό, απλός και όμορφος (γιατί και το μάτι θέλει να ευχαριστηθεί!).. και μονόχρωμος, σε δύο υπέροχα γκρι χρώματα, χωρίς περιττά εξαρτήματα και ιμάντες.
Το μωρό κάθεται αναπαυτικά, στη σωστή στάση, εκεί ακριβώς που θέλει να είναι, πάνω στο στήθος της μαμάς..και του μπαμπά!
Φοριέται με τρεις τρόπους, πολύ βολική και η πλαϊνή στάση και η πίσω στην πλάτη. Πρακτικός για μέσα στο σπίτι, ειδικά στους πρώτους μήνες, το μωρό κουρνιάζει μέσα, κοιμάται, και η μαμά μπορεί να κινείται ελεύθερα να κάνει τις δουλειές της."