ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Μαξιλαράκι στήριξης Baby Elephant Ears - Light Blue Deluxe
Μαξιλαράκι στήριξης Baby Elephant Ears - Light Blue Deluxe Μαξιλαράκι στήριξης Baby Elephant Ears - Light Blue Deluxe Μαξιλαράκι στήριξης Baby Elephant Ears - Light Blue Deluxe Μαξιλαράκι στήριξης Baby Elephant Ears - Light Blue Deluxe

Μαξιλαράκι στήριξης Baby Elephant Ears - Light Blue Deluxe


 

24.90 

BE7006
Διαθέσιμο
+

Τι είναι τα Baby Elephant Ears;

Ασύγκριτα σε λειτουργικότητα και σχέδια, τα Baby Elephant Ears είναι ένα ειδικό μαξιλαράκι στήριξης για τον αυχένα και γενικά το κεφάλι του μωρού που πηγαίνει όπου κι εσείς! Για το καρότσι, το ρηλάξ, την αιώρα και την αλλαξιέρα, τα Baby Elephant Ears «μεσολαβούν» για να υποστηρίξουν κατάλληλα τη στάση του μωρού και να του προσφέρουν άνεση. 

Ανακουφίζουν τα παιδιά από την ένταση στη περιοχή, προστατεύουν από τις απότομες κινήσεις και τις σκληρές επιφάνειες, στηρίζουν καλά το κεφαλάκι και το ευθυγραμμίζουν σε σχέση με τους ώμους και το υπόλοιπο σώμα. Τα Baby Elephant Ears πλένονται στο πλυντήριο, είναι απλά και εύκολα στη χρήση και διαθέτουν μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα για πολλές μετακινήσεις και αμέτρητες δραστηριότητες!

Προστατέψτε το κεφαλάκι του μωρού σας και χαρίστε του τα πιο όμορφα ελεφαντοαυτάκια που δε θα αποχωρίζεται σε καμιά του βόλτα! Δείτε τα απίθανα σχέδια, διαλέξτε τα δικά σας Baby Elephant Ears και ετοιμαστείτε να κλέψετε τη παράσταση!

Προσοχή: Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως κοινό μαξιλάρι στη κούνια του μωρού.

   

 

Baby Elephant Ears Instructional Video from Baby Elephant Ears on Vimeo.

 

 

Έχουμε δύο και τα αλλάζουμε γιατι δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτά. Στο καρότσι, στο κάθισμα του αυτοκινήτου, στο ριλάξ κρατάει το κεφαλάκι της σταθερό και είναι και χαριτωμένα.