ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack
Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack

Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack


 

75.90 

ZMA1
Διαθέσιμο
+

Συνδυάστε με κράνος Kiddimoto
για  απόλυτη ασφάλεια
Δείτε το ΕΔΩ

 

Το καλύτερο πατίνι που θα έχει το παιδί σας είναι το U-Zoom!
 
 
 
Τα πατίνια U-Zoom είναι τρίτροχα και διαθέτουν δύο τροχούς μπροστά και ένα τροχό πίσω. Έχουν σκελετό από αλουμίνιο και πλαστικό πάτο που κάνουν το πατίνι πολύ ανθεκτικό στα χτυπήματα και οι ρόδες φωσφορίζουν!
Το παιδί μαθαίνει να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του, έτσι αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες και μαθαίνει να ισορροπεί.
 
 
Έχουν ρυθμιζόμενο τιμόνι που τα κάνει απόλυτα ευέλικτα και εργονομικά. Μπορείτε να το διπλώσετε στα δύο και να το μεταφέρετε παντού εύκολα και γρήγορα.
Το σύστημα διεύθυνσης είναι εύκολο να το χειριστεί το παιδί και βοηθά στην καλύτερη ανάπτυξη της ισορροπίας. Η μεγάλη σανίδα προσφέρει μέγιστη ισορροπία του σώματος μειώνοντας τις πιθανότητες πτώσης κάνοντας πιο ασφαλή την οδήγηση. 
Κατάλληλο για ηλικίες 3+ και μέχρι 50 κιλά
 
 

- LED φωτισμός στους τροχούς-χωρίς μπαταρίες

- Τιμόνι που στρίβει

- Διπλώνει με μια κίνηση

- Λαβές που προσαρμόζονται

- Φρένο στον πίσω τροχό

***Προσφορά! Αγοράζοντας ένα πατίνι και ένα κράνος, σας κάνουμε δώρο ένα ζευγάρι γάντια!

 

Ευχαριστούμε τη μαμά Χαρά που μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις της!❣️
"Έχουμε αγοράσει το πατίνι Union Jack U-Zoom μαζί με το ίδιο κράνος και είναι τέλεια! Το κράνος είναι πολύ καλά κατασκευασμένο και εκπέμπει μεγάλη εμπιστοσύνη ότι το παιδί είναι ασφαλές όταν το φοράει. Το πατίνι είναι τέλειο σαν κατασκευή αλλά και το σχέδιο. Οι τροχοί που αναβοσβήνουν ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!"