ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι
So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι

So Sweet Line Κάλυμμα για καρότσι 2 όψεων - Kύκλοι


 

18.90 

SL6999
Διαθέσιμο
+

Κερδίστε έκπτωση για περισσότερα τεμάχια:

Ποσότητα  2+ 
Τιμή  17.50 € 

*ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Προφυλάξτε το καρότσι ή και το καθισματάκι αυτοκινήτου του μωρού σας από τυχόν "ατυχήματα" με τα καλύμματα "SO SWEET LINE"

Τα ιδανικά καλύμματα με την απαλή ποιότητα βαμβακερού υφάσματος και την ενίσχυση προσφέρουν στο μωρό σας άνεση και το κρατάνε δροσερό το καλοκαίρι και διατηρούν καθαρό το καρότσι ή το κάθισμα αυτοκινήτου σας.

Τα βαμβακερά καλύμματα So Sweet Line είναι ιδανικά και για την καρέκλα φαγητού. Έτσι το μωρό σας δεν θα κάθεται πάνω στο πλαστικό να ιδρώνει και να δυσανασχετεί και εσείς πιο εύκολα θα έχετε πάντα το καρεκλάκι καθαρό. 

Σε τέλειους χρωματισμούς, 2 όψεων, τοποθετούνται και αφαιρούνται πολύ εύκολα, έχουν 6 θέσεις για να περάσετε τις ζώνες και ταιριάζουν σε όλα τα καρότσια και τα καθισματάκια αυτοκινήτου.

Διαστάσεις: 32-35 х 69-71cm. 

 Αγοράστε 2 καλύμματα με έκπτωση! Έτσι θα έχετε ένα κάλυμμα για το καρότσι και ένα για το κάθισμα το αυτοκινήτου και το μωρό σας πάντα στα βαμβακερά και καθαρά!

Στις παρατηρήσεις τις παραγγελίας σας, γράψτε μας τι χρώμα θέλετε να είναι το άλλο κάλυμμα που επιλέξατε. 

Δείτε και τις φανταστικές ηλιοπροστασίες μας για το καρότσι ΕΔΩ

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε