ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 20%
Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου με ISOFIX

Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου με ISOFIX


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 189.90   

151.90 

Κερδίζετε : 38.00  (20%)
RNL291555
+

Το προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή. Θα πρέπει να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε κάρτα ή paypal. Αν επιλέγετε την κατάθεση σε τράπεζα, κάνετε την παραγγελία σας, δηλώνοντας αντικαταβολή, ώστε να καταχωρηθεί και προχωρήστε σε κατάθεση του ποσού (-2 ευρώ) σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. 

Το Renolux Stepfix 2-3 είναι ένα εκπληκτικό κάθισμα για τα παιδιά σας από 3 ετών μέχρι 10 ετών (15-36 κιλά).

Κατασκευάζεται στη Γαλλία και είναι ένα ιδιαίτερα αναπαυτικό κάθισμα με ζώνες ασφαλείας 3 σημείων και extra ασφάλεια Isofix σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Εσωτερικά είναι επενδεδυμένο μεαφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, και αυτό κάνει το κάθισμα της Renolux ιδιαίτερα αναπαυτικό και ευχάριστο στο παιδί να κάθεται.

Επιπλέον, ο υψηλής πυκνότητας αφρός πολυουρεθάνης, σε αντίθεση με το πλαστικό που χρησιμοποιείται συνήθως στα καθίσματα αυτοκινήτου έχει υψηλή ικανότητα συμπίεσης,  με αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος, να απορροφά περισσότερη ενέργεια και να προστατεύει πιο αποτελεσματικά το παιδί. 

+ Ρυθμίζεται στο ύψος και στο πλάτος

+ Έξτρα πλευρική προστασία

+ Απλό, ασφαλές και γρήγορο στην τοποθέτηση 

Τα καθίσματα Renolux είναι από τα πλέον βραβευμένα καθίσματα, ενώ για 3 συνεχόμενες χρονιές στην Αγγλία, κέρδισαν το χρυσό βραβείο Mother & Baby.