ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2103422583
Κερδίζετε 30%
Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου Romeo με ISOFIX
Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου Romeo με ISOFIX Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου Romeo με ISOFIX Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου Romeo με ISOFIX Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου Romeo με ISOFIX Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου Romeo με ISOFIX Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου Romeo με ISOFIX

Renolux Stepfix 2-3 κάθισμα αυτοκινήτου Romeo με ISOFIX


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 189.90   

132.93 

Κερδίζετε : 56.97  (30%)
RNL291663
Εξαντλήθηκε

Το προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή. Θα πρέπει να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε κάρτα ή paypal. Αν επιλέγετε την κατάθεση σε τράπεζα, κάνετε την παραγγελία σας, δηλώνοντας αντικαταβολή, ώστε να καταχωρηθεί και προχωρήστε σε κατάθεση του ποσού (-2 ευρώ) σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. 

Το Renolux Stepfix 2-3 είναι ένα εκπληκτικό κάθισμα για τα παιδιά σας από 3 ετών μέχρι 10 ετών (15-36 κιλά).

Κατασκευάζεται στη Γαλλία απο την Renolux, τη καλύτερη εταιρεία κατασκευής καθισμάτων αυτοκινήτου.

Το Stepfix 2-3 είναι ένα ιδιαίτερα αναπαυτικό κάθισμα με ζώνες ασφαλείας 3 σημείων σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, και αυτό κάνει το κάθισμα ιδιαίτερα αναπαυτικό στο παιδί. Επίσης, το ύψος και το πλάτος ρυθμίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού.

Είναι κατασκευασμένο απο υψηλής πυκνότητας αφρό πολυουρεθάνης,με έξτρα πλευρική προστασία, που σε αντίθεση με το πλαστικό που χρησιμοποιείται συνήθως στα καθίσματα αυτοκινήτου έχει υψηλή ικανότητα συμπίεσης,  με αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος, να απορροφά περισσότερη ενέργεια και να προστατεύει πιο αποτελεσματικά το παιδί. 

Τα καθίσματα Renolux είναι από τα πλέον βραβευμένα καθίσματα, ενώ για 3 συνεχόμενες χρονιές στην Αγγλία, κέρδισαν το χρυσό βραβείο Mother & Baby.

 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε