ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 22%
Renolux Jet Confort Booster κάθισμα αυτοκινήτου (15-36 κιλά) Group 2-3 Romeo
Renolux Jet Confort Booster κάθισμα αυτοκινήτου (15-36 κιλά) Group 2-3 Romeo Renolux Jet Confort Booster κάθισμα αυτοκινήτου (15-36 κιλά) Group 2-3 Romeo Renolux Jet Confort Booster κάθισμα αυτοκινήτου (15-36 κιλά) Group 2-3 Romeo Renolux Jet Confort Booster κάθισμα αυτοκινήτου (15-36 κιλά) Group 2-3 Romeo

Renolux Jet Confort Booster κάθισμα αυτοκινήτου (15-36 κιλά) Group 2-3 Romeo


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 44.90   

34.90 

Κερδίζετε : 10.00  (22%)
RNL229663
Διαθέσιμο
+

Ένα αναπαυτικό κάθισμα που θα χρησιμοποιήσετε από 7 ετών, μέχρι το παιδί σας να γίνει 11 ετών. 

Το κάθισμα της Jet, κατασκευάζεται στη Γαλλία και είναι ένα ιδιαίτερα αναπαυτικό κάθισμα, καθώς εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, όπως αυτά που κατασκευάζονται τα καθίσματα ενηλίκων των αυτοκινήτων. Αυτό κάνει το κάθισμα της Renolux ιδιαίτερα αναπαυτικό και επομένως βοηθάει ιδιαίτερα στη συνεργασία του παιδιού και στην αποδοχή του καθίσματος. 

Επιπλέον, ο υψηλής πυκνότητας αφρός πολυουρεθάνης, σε αντίθεση με το πλαστικό που χρησιμοποιείται συνήθως στα καθίσματα αυτοκινήτου έχει υψηλή ικανότητα συμπίεσης,  με αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος, να απορροφά περισσότερη ενέργεια και να προστατεύει πιο αποτελεσματικά το παιδί. 

Συνοπτικά: 

+ Αφρός υψηλής πυκνότητας που εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια

 

+ Άνετο κάθισμα

 

+ Ελαφρύ κάθισμα

 

+ Ιδανικό για μεγάλα ταξίδια. 


Τα καθίσματα Renolux είναι από τα πλέον βραβευμένα καθίσματα, ενώ για 3 συνεχόμενες χρονιές στην Αγγλία, κέρδισαν το χρυσό βραβείο Mother & Baby.Εμείς προτείνουμε γι αυτό το ηλικιακό γκρουπ το κάθισμα με πλάτη Easy Confort που προσφέρει και την πλευρική προστασία. Το κάθισμα αυτό το προτείνουμε σαν δεύτερο κάθισμα ή αν ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν επιτρέπει το ακριβότερο. Σε κάθε περίπτωση το κάθισμα αυτό είναι απόλυτα προτιμότερο από το καθόλου κάθισμα, το οποίο μπορεί να είναι ακόμη και σε μία απλή σύγκρουση καταστροφικό. 

Από 15-36 κιλά