ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 30%
Renolux Serenity Sand από 0-18 κιλά
Renolux Serenity Sand από 0-18 κιλά Renolux Serenity Sand από 0-18 κιλά Renolux Serenity Sand από 0-18 κιλά Renolux Serenity Sand από 0-18 κιλά

Renolux Serenity Sand από 0-18 κιλά

Group 0,0+,1 (0 Έως και 18 Κιλά), Renolux


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 219.90   

153.93 

Κερδίζετε : 65.97  (30%)
RNL673071
Εξαντλήθηκε

Το προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή. Θα πρέπει να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε κάρτα ή paypal. Αν επιλέγετε την κατάθεση σε τράπεζα, κάνετε την παραγγελία σας, δηλώνοντας αντικαταβολή, ώστε να καταχωρηθεί και προχωρήστε σε κατάθεση του ποσού (-2 ευρώ) σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. 

Το νέο κάθισμα Serenity Sand της Renolux, θα σας καλύψει από νεογέννητο μέχρι τα 4 του χρόνια!

Η μεγάλη καινοτομία του σε σχέση με άλλα καθίσματα είναι ότι το ύψος της ζώνης προσαρμόζεται καθώς προσαρμόζεται το προσκέφαλο. Έτσι δε θα χρειάζεται να βγάζετε το κάθισμα από τη θέση του, και στη συνέχεια να βγάζετε το κάλυμμα για να προσαρμόσεται τις ζώνες στο σωστό ύψος. Τραβώντας το κεφαλάρι προς τα πάνω, προσαρμόζεται και το ύψος των ζωνών. Αν ρωτήσετε γονείς που έχουν άλλα καθίσματα θα σας πουν ότι αυτό είναι σημαντικό, γιατί πάντα μέχρι να προσαρμόσουν τη ζώνη στο σωστό ύψος, περνάει ένα χρονικό διάστημα που αναρωτιούνται αν έχει έρθει η ώρα να την προσαρμόσουν και συνήθως ή αργουν ή το κάνουν νωρίς. Επιπλέον είναι κάτι που παίρνει χρόνο για να γίνει στα υπόλοιπα συμβατικά καθίσματα, ενώ εδώ γίνεται με μία απλή κίνηση.

Σημαντική επίσης είναι η ανάκλιση σε διάφορες θέσεις που προσφέρει, ώστε το παιδί πάντα να κάνει ένα ευχάριστο ταξίδι και ένα ξεκούραστο ύπνο. Η ανάκλιση είναι απλή και προσαρμόζεται με το ένα χέρι.

Το κάθισμα Serenity Sand της Renolux είναι ιδιαίτερα ασφαλές, με πολύ καλά σχεδιασμένο και έξτρα προστατευμένο κέλυφος, ειδικά σε ότι αφορά την πλευρική προστασία. 

Το ύφασμα είναι υπερπολυτελές και μαλακό, όπως πολύ μαλακό είναι το ύφασμα στο προσκέφαλο και στην δεξιά και αριστερά κάλυψη του κεφαλιού. 

Το κάθισμα τοποθετείτε ανάποδα μέχρι τα 10 κιλά του παιδιού και μετά κοιτώντας μπροστά. 

Bίντεο Εγκατάστασης. Προτείνουμε να το δείτε καθώς θα ανακαλύψετε πολλά για την εργονομία του καθίσματος και για την εύκολη χρήση του.