Cosatto Καρότσι διδύμων Supa Dupa Happy Stars

495.00 
CT3377
Διαθέσιμο
+

Tο προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή. Θα πρέπει να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε κάρτα ή paypal. 

Το ελαφρύ διπλό do-all

Όταν χρειάζεστε τα πάντα δύο φορές επιλέξτε το Supa Dupa. Από τη ρυθμιζόμενη με το ένα χέρι ανάκλιση εώς την προσαρμοζόμενη σε ύψος λαβή και τις τσέπες για gadget αυτό το ελαφρύ, λεπτό και κατάλληλο για όλα καρότσι θα είναι δύο φορές ο ήρωας σας.

5 λόγοι για να επιλέξετε το Supa Dupa

Έχετε διπλή «χαρά»; Η Cosatto σας τα προσφέρει όλα διπλά με το Supa Dupa. Αυτό το διπλό καρότσι διαθέτει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά – ΕΠΙ ΔΥΟ και επιπλέον προσφέρει ψυχαγωγία. Αγοράστε το καρότσι που ξεχωρίζει ...

«Φωλίτσα» για τα Νεογέννητα – Είναι περισσότερα από ένα απλό διπλό καρότσι  με κλείσιμο τύπου ομπρέλα, αφού το Supa Dupa διαθέτει δύο ανεξάρτητα ρυθμιζόμενης ανάκλισης καθίσματα για νεογέννητα και δύο στηρίγματα με ριθμιζόμενη ανάκλιση για τα ποδαράκια, ώστε τα αδελφάκια να είναι άνετα.

Χαλαρή εκπαίδευση – Κάντε τις ώρες της βόλτας πιο διασκεδαστικές με την τσέπη για gadget της Supa Dupa με ηχείο και "το παράθυρο στον κόσμο" στην κουκούλα για εκπαιδευτικές κάρτες, αγαπημένες φωτογραφίες ή ταινίες καθ’οδόν. Είναι ένα αντίδοτο στην πλήξη που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Εύχρηστος βοηθός - Η ζωή είναι παιχνίδι με τη ρυθμιζόμενη λαβή του Supa Dupa για ψηλούς ή μικρούς, με τη ρυθμιζόμενη με το ένα χέρι ανάκλιση για χαλάρωση εν κινήσει και με τους αφαιρούμενους ποδόσακους για εύκολο πλύσιμο. Ο ελαφρύς σκελετός αλουμινίου με λαβή για  εύκολη μεταφορά. Αποθηκεύστε το όρθιο χάρη στο εκπληκτικό αυτόνομο στήριγμα που διαθέτει.

Βρετανική προστασία από τον καιρό - Το Supa Dupa είναι σα μια αγκαλιά, με την επεκτάσιμη κουκούλα με αντηλιακή προστασία UPF50+ για τις ενοχλητικές ακτίνες, τους δύο ποδόσακούς διπλής όψης που αφαιρούνται με φερμουάρ για τη βροχή ή τον ήλιο, το αδιάβροχο και τα προστατευτικά μαξιλαράκια για τους ώμους και το κεφάλι.

Εκπαιδευτικό, Ψυχαγωγικό, Εντυπωσιακό – Γιατί ένα καρότσι που καταπολεμά την πλήξη, όταν το περιβάλλον είναι αδιάφορο, σε πάει σε καλύτερα μέρη.

Διαστάσεις

Διπλωμένο: Μ: 103cm Π: 50cm Υ: 38cm
Ύψος με τα χερούλια: 103cm -106cm
Βάρος: 13.8kg
Size: Μ: 103cm Π: 72cm Υ: 70cm

 


 • Κατάλληλο από τη γέννηση.
 • Ελαφρύς σκελετός αλουμινίου με λαβή μεταφοράς.
 • Λαβή με ρυθμιζόμενο ύψος και επιπλεόν τρίτη λαβή για εύκολη χρήση.
 • Ολοκληρωμένη προστασία από τον ήλιο με την κουκούλα με UPF50+
 • Υποδοχή για ποτήρι που μπορεί να τοποθετηθεί και από τις δυο πλευρές
 • Περιλαμβάνει μαλακές ισοθερμκές θήκες για μπουκάλια
 • Θήκη για multimedia gadget με ηχείο
 • 4 θέσεις ανάκλισης που ρυθμίζονται με το ένα χέρι και λειτουργούν ανεξάρτητα
 • Εύκολο κλείσιμο (τύπου ομπρέλα) με αυτόματο διακόπτη αναδίπλωσης.
 • Ρυθμιζόμενη στήριξη για τα πόδια
 • Ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης
 • Πλήρως αφαιρούμενοι ποδόσακοι για εύκολο καθάρισμα
 • Περιστρεφόμενες μπροστινές ρόδες με δυνατότητα κλειδώματος
 • Κλειστό στέκεται όρθιο μόνο του
 • Ποδόσακοι διπλής οψής με επένδυση fleece
 • Προστατευτικά μαξιλαράκια για τους ώμους και το κεφάλι
 • Αδιάβροχο

Και τα δυο καθίσματα είναι κατάλληλα από τη γέννηση έως τα 15kg (περίπου 3 ετών)

Διαστάσεις ανοιχτό: Μ: 103 x Π: 72 x Υ: 70 cm

Διαστάσεις κλειστό: Μ: 103 x Π: 50 x Υ: 38 cm

Ύψος χειρολαβής: 103-106 cm

Βάρος: 13,8 kg

ΤΕΣΤ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η ασφάλεια του μωρού σας αποτελεί εμμονή για την Cosatto. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη σε προϊόντα παγκόσμιας κλάσης που δοκιμάζονται πέρα από τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η εξειδικευμένη τεχνική ομάδα της Cosatto ελέγχει τα πάντα ξανά και ξανά, μέχρι κάθε προϊόν να ανταποκρίνεται και στις δικές της αυστηρές απαιτήσεις. Επίσης τα προϊόντα δοκιμάζουνται για χρήση στην πραγματική ζωή. Αν κάποιο τεστ δεν υπάρχει, το εφευρίσκουν. Όλα τα προϊόντα τεστάρονται εκτενώς από γονείς, προτού καταλήξουν στην αγορά, οι οποίοι δεν τα δοκιμάζουν απλά, αλλά ζουν με αυτά.

Η Cosatto συνεχώς αξιολογεί, αναβαθμίζει και δοκιμάζει τα προϊόντα της σε συνδυασμό με κορυφαία ευρωπαϊκά ανεξάρτητα όργανα ελέγχου και εσάς. Τα σχόλιά σας είναι ζωτικής σημασίας. Αν τα προϊόντα δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια, δεν θα πάρουν το πράσινο φως.

Σκληρά τεστ:

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική