ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic
Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic

Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Organic


 

27.70 

Airlayer
+

Κερδίστε έκπτωση για περισσότερα τεμάχια:

Ποσότητα  2+ 
Τιμή  24.93 € 
Κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ αγοράζοντας 2 καλύμματα ένα για το αυτοκίνητο και ένα για το καρότσι ή δύο καλύμματα για το αυτοκίνητο!!! Επιλέξτε την ποσότητα και το πρώτο κάλυμμα που σας ενδιαφέρει και στις παρατηρήσεις τις παραγγελίας σας γράψτε μας ποιο είναι το δεύτερο κάλυμμα που επιθυμείτε. 
 
Το κάθισμα του αυτοκινήτου σας, όπως γνωρίζετε είναι από πολυέστερ και είναι πολύ δύσκολο να το βγάλετε και να το πλύνετε.
Στο κάθισμα αυτοκινήτου, το παιδί σας περνάει αρκετές ώρες και συχνά το κάθισμα έχει λερωθεί. 
 
Σας προτείνουμε να τοποθετήσετε πάνω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, το κάλυμμα καθίσματος Aeromoov, από οργανικό βαμβάκι που:
 
1. Θα κρατάει καθαρό το κάθισμά σας καθώς θα μπορείτε να το πλένετε όποτε θέλετε
2. Θα είναι πολύ πιο υγειϊνό για το δέρμα του παιδιού, από ότι το πολυέστερ
3. Θα επιτρέπει στο δέρμα του παιδιού να αναπνέει καθώς από την κάτω πλευρά του, έχει το καινοτομικό στρώμα αέρα της AeroSleep. 
 
Γνωρίστε τα καλύμματα για το κάθισμα αυτοκινήτου της AeroMoov. 
 
 
 
Στη παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το κάλυμμα AeroMoov. 
Από την πάνω πλευρά που έρχεται σε επαφή με το παιδί, το ύφασμα είναι 100% οργανικό βαμβάκι. Υπέροχα απαλό και υγειϊνό. 
Από την κάτω πλευρά, δείτε την κυψελωτή δομή AeroSleep. 
 
 
 Πιο αναλυτικά:
 
3D τεχνολογία
Χάρη στην 3D κυψελωτή δομή  που αποτελείται κατά 90% από αέρα, το δέρμα του παιδιού πάντα αναπνέει.
 
Εσωτερικά το κάλυμμα, μοιάζει με κηρήθρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να δημιουργείται ένα μαξιλάρι αέρα, που πάντα μεσολαβεί ανάμεσα στο παιδί και το κάθισμα. Έτσι το μωρό διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία σώματος και παραμένει στεγνό και καθαρό απολαμβάνοντας τις βόλτες του!
    Το AeroMoov πλένεται στο πλυντήριο στου 40°C και έτσι το κάθισμά σας είναι πάντα καθαρό.
 Το Aeromoov Air Layer εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες για το μωρό σας στο ταξίδι και στη βόλτα.
Επιλέξτε το κάλυμμα που θέλετε ανάλογα με τον τύπο καθίσματος αυτοκινήτου. 
Επίσης μπορείτε να επιλέξετε και το κάλυμμα της AeroMoov για το καρότσι τύπου Buggy, που για τους ίδιους λόγους θα σας εξυπηρετήσει πολύ. 
Προσφέρεται έκπτωση 10% για δύο καλύμματα, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε κάλυμμα για το αυτοκίνητο και το καρότσι σας.
 

Τέρμα τα “Μαμά, το κάθισμα έχει κολλήσει στον ποπό μου… Φτάνουμε; Μαμά, με τσιμπάει και με ενοχλεί…». Συνιστώ σε όλους το υπέροχο κάλυμμα για το κάθισμα αυτοκινήτου Air Layer της Aeromoov.

Είχα προγραμματίσει ένα μεγάλο ταξίδι και σκεφτόμουνα πώς θα είναι άνετα το μωρό στο κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να ζεσταίνεται, όταν διάβασα για το Air Layer. Το αγόρασα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!
Η μικρή μου καθότανε και κοιμότανε άνετα και αναπαυτικά αφού είναι πολύ μαλακό και μόλις την σήκωσα είδα ότι δεν είχε ιδρώσει καθόλου!

Δύσκολευόμουν στην αρχή να πιστέψω πώς το Air Layer είναι τόσο καλό. Είναι ένα καταπληκτικό προϊόν για μας που ζούμε σε μια ζεστή χώρα. Το χρησιμοποιούμε στο κάθισμα αυτοκινήτου (αβγό) αλλά και στο καροτσάκι.
Αξίζει κάθε δεκάρα! Είναι ελαφρύ και η τοποθέτηση είναι εύκολη. Το μωρό μας στο αβγό του δεν είναι πια μούσκεμα στον ιδρώτα.

Είναι γεγονός! Το δοκιμάσαμε ένα ζεστό απόγευμα όταν είχαμε βγει για μια μεγάλη βόλτα. Το μωρό κοιμήθηκε πολύ άνετα και όταν ξύπνησε ήταν τελείως στεγνό…

Πολυ καλο...το εχω στο καροτσι κ σκεφτομαι να παρω αλλο ενα για το κάθισμα αυτοκινητου.

Παρα πολύ καλό εγώ το πήρα τώρα και δεν έχει ιδρωσει καθόλου.Αξιζει οπότε τα λεφτά του και στην τελική για τα παιδιά μας είναι ας δώσουμε και κάτι παραπάνω.