ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 30%
Κοντό φορμάκι Παπαγάλος Solamigos
Κοντό φορμάκι Παπαγάλος Solamigos Κοντό φορμάκι Παπαγάλος Solamigos Κοντό φορμάκι Παπαγάλος Solamigos

Κοντό φορμάκι Παπαγάλος Solamigos


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 35.00   

24.50 

Κερδίζετε : 10.50  (30%)
SL0005E
Διαθέσιμο
+

Κατάλληλο για νερό και ήλιο. Φορμάκι με UV προστασία UPF 50+. Oeko-Tex. Ύφασμα: 80% Polyamide Microfiber/20% Elastane. Unisex.

Διαλέξαμε τα ρούχα Solamigos γιατί είναι πανέμορφα και έχουν τέλεια ποιότητα!

Το design προέρχεται από τη Σουηδία, τα υφάσματα από την Ιταλία και η κατασκευή γίνεται στη Λιθουανία! Εξολοκλήρου λοιπόν Ευρωπαϊκά ρούχα από μία εταιρεία που κύριο μότο της είναι "η προστασία των παιδιών στον ήλιο σήμερα για την αποτροπή προβλημάτων στο μέλλον". 

Όλα τα υφάσματα είναι τεσταρισμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 Class 1 και προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία από τον ήλιο, με δείκτη UPF 50+. Παράλληλα έχουν ελεγθεί και με το Αυστραλέζικο πρότυπο AS/NZS 4399:1996 που αναφέρεται ειδικά στην προστασία από τον ήλιο, οπότε σας εγγυόμαστε ότι το ρούχο που θα φορέσετε στο παιδί σας σίγουρα το προστατεύει. 

Όλα τα ρούχα είναι πολυχρηστικά. Σχεδιασμένα για αντοχη στον ήλιο και στο νερό, αλλά χάρη στο σχεδιασμό τους είναι κατάλληλα να φορεθούν και για δραστηριότητες όπως ποδηλασία, παιχνίδι στον ήλιο, surfing, πατίνια, skating, κλπ.

Πίνακας μεγεθών