Κερδίζετε 23%

Σόφι καμηλοπάρδαλη ΠΡΟΣΦΟΡΑ παιχνίδια ανακάλυψης

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 25.70 
19.90 
Κερδίστε: 5.80 € (23%)
S010167+010158+010155
Διαθέσιμο
+
Παιχνίδι και ανακαλύψεις με 3 βρεφικά παιχνίδια από τη σειρά της Σόφι της Καμηλοπάρδαλης!
 
Η σειρά Σόφι η Καμηλοπάρδαλη εκτός από το διάσημο μασητικό έχει μία μεγάλη συλλογή από εκπαιδευτικά παιχνίδια για μωρά που διεγείρουν όλες τους τις αισθήσεις. 
Επιλέξαμε 3 παιχνίδια που θεωρούμε σημαντικά για την ανάπτυξη του βρέφους και που μαζί με την Σόφι, θα συντροφεύουν το μωρό σας στον πρώτο χρόνο της ζωής του!
Αποκτήστε και τα 3 μαζί με ΕΚΠΤΩΣΗ 25% και χαρίστε στο μωρό σας πολλές ώρες διασκέδασης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

  • Τριπλό βρεφικό παιχνίδι με τρία δαχτυλίδια για 3 φορές περισσότερα παιχνίδια. Η Σόφι περιτριγυρίζεται από τους φίλους της, την Μαργκό την χελώνα και το Kiwi το πουλάκι, για να πουν ιστορίες. Λαμπερά και διαφανές χρώματα που τραβούν την προσοχή του μωρού σας. Θα διασκεδάσει πολύ γιατί  όταν θα το κουνάει, οι χρωματιστές μπαλίτσες θα κινούνται με θόρυβο καθώς χτυπάνε μεταξύ τους. Βοηθάει το μωρό να αναπτύξει τον συντονισμό των πρώτων κινήσεών του, είναι πολύ ελαφρύ και με εύκολη λαβή για τα παιδικά χεράκια.

 

  •  Τα πρώτα του κλειδιά. Το μωρό συναντά την Σόφι την καμηλοπάρδαλη με τους φίλους της! Κουνήστε τα για να ακούσετε τον ήχο των κλειδιών.

    Συνδυασμός από μαλακό και σκληρό υλικό για να διεγείρει τις αισθήσεις του μωρού σας. Εύκαμπτα, με διαφορετικές υφές, ιδανικά για να τα δαγκώνει το μωρό σας και να κάνει απαλό μασάζ στα πονεμένα του ούλα. 

  • Διασκεδαστικό παιχνίδι με δυο μπάλες που περιστρέφονται. Ένα κλασικά διαχρονικό παιχνίδι για να διασκεδάσει το μωράκι σας! Το παιχνίδι αυτό διεγείρει την ακουστική αντίληψη, προωθεί τον συντονισμό των ματιών και των χεριών και τραβάει την προσοχή του μωρού. Έχει δύο μπάλες που το μωρό μπορεί να περιστρέφει και να παρακολουθεί τα χρώματα που αναμειγνύονται μαζί και το κεφάλι της Σόφι της καμηλοπάρδαλης να γυρίζει γύρω-γύρω. Έχει ελαφριά και εύκολη χειρολαβή, ιδανική για τα μικροσκοπικά χεράκια. Το μωράκι σας θα το αγαπήσει πολύ και θα διασκεδάσει παίζοντας με τα απαλά χρώματα και τους ήχους του.