ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Peppa Sisco - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Εκρού/Ροζ
Peppa Sisco - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Εκρού/Ροζ Peppa Sisco - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Εκρού/Ροζ

Peppa Sisco - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Εκρού/Ροζ


 

12.00 

PP-SI
Διαθέσιμο
+

Κερδίστε έκπτωση για περισσότερα τεμάχια:

Ποσότητα  2+ 
Τιμή  10.80 € 

Μαλακά κουκλάκια παρηγοριάς Peppa Dolls από 100% οργανικό βαμβάκι. Το κεφαλάκι της κούκλας περιέχει μαλλί προβάτου ώστε να απορροφά και να συγκρατεί τις οικείες μυρωδιές των αγαπημένων προσώπων του μωρού, αλλά και του περιβάλλοντος που μεγαλώνει.

Οι Peppa Dolls θα γίνουν το αγαπημένο του αξεσουάρ και ο λόγος είναι απλός. Ό,τι το μωρό σας αγαπά περισσότερο, νιώθει πως είναι πάντοτε μαζί του! Αντίο δάκρυα, άγχος και ανησυχία. Με τις Peppa Dolls το μωρό σας πραγματικά ανακουφίζεται και αισθάνεται ηρεμία κάθε φορά που χρειάζεται να σας αποχωριστεί!

Οι Peppa Dolls στοχεύουν στη όσφρηση ως τη πρώτη και σημαντικότερη αίσθηση που έχει αναπτύξει ένα βρέφος από τη πρώτη στιγμή που γεννιέται. Ενώ τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το στάδιο απευθύνονται με άλλα ερεθίσματα στις υπόλοιπες αισθήσεις του μωρού, οι Peppa Dolls αναπαράγουν τις οικείες μυρωδιές του μωρού που συνδέονται με συγκεκριμένα αντικείμενα και ανθρώπους.

**Οι Peppa Dolls παράγονται αποκλειστικά στην Ινδία υπό τους όρους του «Δίκαιου Εμπορίου» (Fair Trade) που προωθεί ευνοϊκότερους όρους αμοιβών και συναλλαγών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και προστατεύει το περιβάλλον μας.

 

 

 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε