ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Peppa Mini - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Μπεζ/Καφέ
Peppa Mini - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Μπεζ/Καφέ Peppa Mini - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Μπεζ/Καφέ Peppa Mini - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Μπεζ/Καφέ

Peppa Mini - Κουκλάκι παρηγοριάς από οργανικό βαμβάκι Μπεζ/Καφέ


 

7.90 

PP-MI
Διαθέσιμο
+

Μαλακά μίνι κουκλάκια παρηγοριάς Peppa  από 100% οργανικό βαμβάκι. Είναι κατάλληλα για την τσέπη που σημαίνει ότι είναι ένα καλό μέγεθος (16 εκ)  και για τα μικρά χεράκια. Το γλυκό προσωπάκι τους και η ήρεμη έκφρασή τους κάνουν το μωρό να τα εμπιστευτεί ενώ το μαλακό σώμα και το γέμισμά τους από μαλλί το καθιστούν απολύτως κατάλληλο για το μωρό.

Το κεφαλάκι της κούκλας περιέχει μαλλί προβάτου ώστε να απορροφά και να συγκρατεί τις οικείες μυρωδιές των αγαπημένων προσώπων του μωρού, αλλά και του περιβάλλοντος που μεγαλώνει.

Θα γίνουν το αγαπημένο του αξεσουάρ και ο λόγος είναι απλός. Ό,τι το μωρό σας αγαπά περισσότερο, νιώθει πως είναι πάντοτε μαζί του! Αντίο δάκρυα, άγχος και ανησυχία. Με τις Peppaτο μωρό σας πραγματικά ανακουφίζεται και αισθάνεται ηρεμία κάθε φορά που χρειάζεται να σας αποχωριστεί!

Οι Peppa στοχεύουν στη όσφρηση ως τη πρώτη και σημαντικότερη αίσθηση που έχει αναπτύξει ένα βρέφος από τη πρώτη στιγμή που γεννιέται. Ενώ τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το στάδιο απευθύνονται με άλλα ερεθίσματα στις υπόλοιπες αισθήσεις του μωρού, οι Peppa αναπαράγουν τις οικείες μυρωδιές του μωρού που συνδέονται με συγκεκριμένα αντικείμενα και ανθρώπους. Έτσι όταν θα θα βγαίνετε βόλτα, το αγαπημένο του παιχνίδι, που κρατά μέσα του τα αρώματα του σπιτιού, θα το βοηθά να προσαρμόζεται χωρίς να νιώθει το νέο του περιβάλλον ξένο και να βιώνει ανησυχία.

Η μαμά και ο μπαμπάς μπορούν να κρατήσουν κοντά τους για λίγες ημέρες το κουκλάκι και έπειτα να τo δώσουν στο μωρό τους. H οικεία μυρωδιά που απορροφάται από την κούκλα δημιουργεί στο μωρό την αίσθηση της ασφάλειας και της τρυφερότητας, ακόμη κι όταν αποχωρίζεται τα αγαπημένα του πρόσωπα.

**Οι Peppa Dolls παράγονται αποκλειστικά στην Ινδία υπό τους όρους του «Δίκαιου Εμπορίου» (Fair Trade) που προωθεί ευνοϊκότερους όρους αμοιβών και συναλλαγών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και προστατεύει το περιβάλλον μας.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις