ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου
Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου

Milestone: 30 Φώτο-Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου


 

15.90 

MLS476211
Εξαντλήθηκε

Μουσικά Μενταγιόν Εγκυμοσύνης (Bola)

 
Ένα πανέμορφο μενταγιόν,
ενθύμιο της ομορφότερης περιόδου της ζωής σας
 
 

Φωτογραφίστε το θαύμα της εγκυμοσύνης με τις φωτο-κάρτες μας!

Το πρώτο κλώτσημα, το μεγάλωμα της κοιλιά, το δωμάτιο του μωρού, τα πρώτα ρουχαλάκια του, το αγαπημένο του παιχνίδι, τα χεράκια και τα ποδαράκια του και πολλά άλλα.

Με τις κάρτες μας, θα  κρατήσετε αυτές τις πανέμορφες στιγμές για πάντα ζωντανές και θα τις θυμάστε καθώς τα χρόνια περνούν.

Το σετ περιέχει 30 φωτο-κάρτες με όλα τα μεγάλα γεγονότα για να τα θυμάστε πάντα. Εσείς απλά γράφετε την ημερομηνία και βγάζετε μία φωτογραφία μαζί με την κάρτα.

Αυτές οι φωτογραφίες θα μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Γλώσσα: Αγγλικά

Δείτε επίσης: Τις φωτο-κάρτες για μωρά και τις φωτο-κάρτες γάμου

   

Στην ωραιότερη περίοδο της ζωής σας φορέστε ένα μουσικό μενταγιόν Bola, με το μικροσκοπικό ξυλόφωνο που κρύβει μέσα του θα παράγει με κάθε σας κίνηση ένα χαλαρωτικό ανεπαίσθητο ήχο. Το ήχο αυτό ακούει το μωρό σας μετά την 20η εβδομάδα και χαλαρώνει. Δείτε εδώ τα σχέδια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις