Φίλτρο

Little Rubens

Little Rubens

H σειρά Little Rubens της είναι σχεδιασμένες για να χαρίσουν αγάπη στα παιδιά!

Οι  Rubens Barn είναι μοναδικές, χειροποίητες και υψηλής ποιότητας  κούκλες που έρχονται από την Σουηδία για να χαρίσουν ζεστασιά, αίσθημα φροντίδας, αγάπης και υπέροχες αναμνήσεις στα μικρά μας!

Η γνωστή κεραμίστρια Ewa Jarenskog θέλησε να αποτυπώσει τις εκφραστικότητα που είχαν τα κεραμικά της και σε κούκλες. Η πρόκληση αυτή επιτεύφθηκε μετά από πολλές δοκιμές! Κατάφερε να δημιουργήσει από απαλά υλικά και με κατασκευή στο χέρι "παντοτινούς φίλους" για τα παιδιά.

Περνάνε από 100 στάδια μέχρι να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα. Δίνει μεγάλη σημασία στο πρόσωπο για να φαίνονται πιο ρεαλιστικές και συναισθηματικές και αυτό το καταφέρνει με τα μάτια που είναι κεντημένα και τα φουσκωτά τους μαγουλάκια που καταλήγουν σε ένα παιχνιδιάρικο χαμόγελο.

Barn σημαίνει παιδί στα Σουηδικά και εκεί είναι εστιασμένη η εταιρεία. H Rubben Barn γνωρίζει πολύ καλά ότι το παιχνίδι με τις κούκλες αναπτύσει την φαντασία και την ενσυναίσθηση ενός παιδιού.

Διαλέξτε από τη μεγάλη συλλογή της Rubben Barn την κούκλα που ταιριάζει στο παιδί σας και χαρίστε του ένα παντοτινό φίλο.!


 

Δεν βρέθηκαν προϊόντα!