ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2103422583
Tantrix Game Pack
Tantrix Game Pack Tantrix Game Pack Tantrix Game Pack

Tantrix Game Pack


 

24.90 

TGP
Εξαντλήθηκε

TANTRIX GAME PACK

Το Tantrix κατάγεται από την Νέα Ζηλανδία και είναι ένα από τα ομορφότερα και ποιοτικότερα παιχνίδια στρατηγικής για 2 έως 4 παίκτες. Το όνομα του προέρχεται από τη φράση “Tangled Tracks” που σημαίνει “μπλεγμένες διαδρομές” και αποτελείται από 56 κομμάτια ειδικού πλαστικού ανώτερης ποιότητας. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και έχει τρεις γραμμές διαφορετικού χρώματος ζωγραφισμένες στο χέρι.

Εκτός από την ομορφιά, την συναρπαστική ποικιλία των παιχνιδιών, το στρατηγικό βάθος το Tantrix ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια και χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία από παζλ, ατομικά παιχνίδια και δραστηριότητες. Μερικά από τα πάζλ αυτά θεωρούνται παγκοσμίως ως κάποια από τα καλυτέρα και πιο πρωτότυπα παζλ που υπήρξαν ποτέ και έχουν ιδιαίτερη απήχηση σε άτομα όλων των ηλικιών. To Tantrix είναι ένας μαγικός κόσμος χρωμάτων που σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε και ικανό να σας διασκεδάζει και συντροφεύει για μια ολόκληρη ζωή.
Το Tantrix Game Pack περιέχει 56 μοναδικά κομμάτια tantrix, αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες (στα ελληνικά και αγγλικά), μια εύχρηστη τσάντα μεταφοράς και περιλαμβάνει:

  • Discovery Puzzles(1 παίκτης): Ο σκοπός είναι να κατασκευάσετε θηλιές (κλειστές καμπύλες) χρησιμοποιώντας προοδευτικά όλα τα κομμάτια. Η δυσκολία αυξάνει με κάθε νέο κομμάτι που προστίθεται. Θα χρειαστείτε περίπου 10 ώρες για να τελειώσετε και τα 28 παζλ! 
  • Tantrix Gobble(2 έως 6παίκτες): είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι περισσότερο ταχύτητας παρά στρατηγικής. Ταιριάζει περισσότερο σε γρήγορους παρά σε σκεπτόμενους παίκτες και είναι μια διασκεδαστική εισαγωγή για νεότερους παίκτες. Ο αριθμός παικτών εξαρτάται από το πόσο χάος μπορείτε να αντέξετε: πάνω από τέσσερις παίκτες και τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα σπρωξίματα αρχίζουν!
  • Tantrix Strategy(2 έως 4 παίκτες):  Βραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής και τύχης για 2 έως 4 παίκτες. Παρότι οι κανόνες είναι απλοί, οι τακτικές μπορεί να είναι περίπλοκες και σύνθετες. Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Tantrix Strategy είναι δυσκολότερο, αλλά κι αυτό μπορεί να παιχτεί ως οικογενειακό παιχνίδι εξαιτίας της συναρπαστικής ισορροπίας μεταξύ τύχης και ικανοτήτων. Διεξάγονται διεθνή τουρνουά και πρωταθλήματα στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε και on line.
  • Tantrix Πασιέντζα(1 παίκτης): Ένα δύσκολο ατομικό παιχνίδι με 14 κομμάτια που συνδυάζει τύχη και δεξιότητα. Η πασιέντζα είναι ένας σπουδαίος τρόπος να βελτιώσετε τις ικανότητες αντίληψης χώρου και αναγνώρισης κομματιών.
  • Rainbow Puzzles(1 παίκτης): Τα 56 κομμάτια Tantrix μπορούν να χωριστούν  σε 5 χρωματικά παζλ και να αποτελέσουν μια ιδανική διαδικασία εξάσκησης και διασκέδασης  πολλών ατόμων ταυτόχρονα με ατομικά παζλ.
  • Super 5 παζλ(1 παίκτης): Αυτή είναι μια συλλογή από 5 κλασικά παζλ Tantrix με αυξανόμενο δυσκολίας από το Junior έως το Genius. 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε