ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Bubabloon: Μπαλονομπάλα "Color your own"
Bubabloon: Μπαλονομπάλα "Color your own" Bubabloon: Μπαλονομπάλα "Color your own" Bubabloon: Μπαλονομπάλα "Color your own" Bubabloon: Μπαλονομπάλα "Color your own" Bubabloon: Μπαλονομπάλα "Color your own" Bubabloon: Μπαλονομπάλα "Color your own"

Bubabloon: Μπαλονομπάλα "Color your own"


 

11.00 

BUB-CYO
Διαθέσιμο
+

Με το νέο προϊόν Bubabloon θα κολλήσετε από τη πρώτη στιγμή!! Είναι ίσως ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που μπορεί να παίξει όλη η οικογένεια μαζί του, από ένα μωρό 4 μηνών έως και την αγαπημένη μας γιαγιά!

Σε λευκή θήκη με έτοιμα σχέδια για να ζωγραφίσεις το Bubabloon σου όπως θέλεις εσύ για να διασκεδάζεις μαζί του ακόμη περισσότερο. 

Βάλε το μπαλόνι σου στο Bubabloon, φούσκωσέ το, στρίψτο 6 φορές ή δέστο και το παιχνίδι ξεκινά!! Έχεις μπάλα στη στιγμή χωρίς να φοβάσαι για πτώσεις, ζημιές, τραυματισμούς ή μακρινά σουτ που τη ψάχνεις να τη βρεις! Γιατί το τόπι σου είναι ελαφρύ και απόλυτα ασφαλές για παιχνίδι μέσα και έξω από το σπίτι και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της μαμάς!

Το μπαλόνι αναπηδά και αιωρείται και είναι προστατευμένο στη βαμβακερή θήκη Bubabloon ακόμη κι όταν έρθει η ώρα να σκάσει!

Παίξε ποδόσφαιρο, βόλλει, κορόιδο και μήλα. Κάνε πασούλες ή δάχτυλα μέχρι να κουραστείς. Πάρε τη θήκη στο πάρκο, φούσκωσε το μπαλόνι σου και παίξε με τους φίλους σου μέχρι τελικής πτώσης! Με το Bubabloon τα παιδιά δε σταματούν και οι μεγάλοι γίνονται και πάλι παιδιά!

Χαρακτηριστικά

·  Επαναχρησιμοποιούμενο
·  Ελαφρύ, αναπηδά και αιωρείται με μέτρια ταχύτητα
·  Δεν απαιτεί καμία μυική δύναμη και μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε μαζί του
·  Απόλυτα ασφαλές παιχνίδι, για πολύ διασκέδαση χωρίς τραυματισμούς ή ζημιές
·  Κατάλληλο ακόμη και για μωρά άνω των 4 μηνών
·  Χρησιμοποιείται με κάθε κλασικό μπαλόνι μεσαίου μεγέθους
·  Από βαμβακερό ύφασμα που πλένεται στο πλυντήριο στους 40C
·  Με σήμανση CE βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Η συσκευασία περιέχει τη λευκή θήκη, 3 μπαλόνια και 5 ειδικούς μαρκαδόρους

3 απλά βήματα:

 
1. Περάστε το μπαλόνι μέσα 

 
2Φουσκώστε το και στρίψτε το 6 φορές

 
3. Ασφαλείστε και παίξτε

 

Ο γιος μου 4 ετών παίζει όλη την ώρα με το Bubabloom. H χαρά του είναι να το χρωματίζει και μετά να παίζει με αυτό. Το καταπληκτικό είναι ότι πλένεται και ξαναχρωματίζει πάλι από την αρχή! Ένα ωραίο και οικονομικό παιχνίδι που αξίζει τα λεφτά του

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε