ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal
Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal

Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Prescott Combi - black charcoal


 

155.00 

BB:0252
Διαθέσιμο
+


Η ωραιότερη τσάντα αλλαξιέρα στον κόσμο, χωρίς καμία αμφιβολία!

Η Prescott Combi - black charcoal διαφέρει απο την απλή Prescott στο ότι γίνεται με απλή μετατροπή από τσάντ αταχυδρόμου σε ένα πρακτικό backpack!

΄Εχει ένα πλαινό φερμουάρ που επιτρέπει στην τσάντα να μεγαλώσει σε όγκο για μεγαλύτερη χωριτικότητα, ιδανική για δίδυμα!

Είναι από καμβά και συνθετικό δέρμα.

Η μοναδική 3 σε 1 τσάντα 1 που θα τη χρησιμοποιήσετε ως:

1. πρακτική αλλαξιέρα με θήκες και όλα τα αξεσουάρ

2. υπέροχη τσάντα εξόδου (που δεν θα την αποχωριστείτε για πολλά χρόνια μετά) και

3. θερμομωνική τσάντα για το φαγητό του μωρού σας.

Σε κάθε τσάντα Pacapod υπάρχουν 2 ξεχωριστά τσαντάκια:

- Το ένα τσαντάκι είναι θερμομονωτικό για την αποθήκευση του φαγητού, του γάλατος ή του νερού του παιδιού σας

- Το άλλο τσαντάκι περιέχει την αλλαξιέρα και θήκες για να βάζετε ταξινομημένα όλα τα απαραίτητα για την αλλαγή της πάνας, πχ θήκες για την πάνα,  τα μωρομάντηλα, την κρεμούλα συγκάματος, για κάποιο άπλυτο ρούχο, κλπ. 

Στο εσωτερικό κάθε μίας από αυτές τις μικρές τσάντες, υπάρχουν ετικέττες που σας καθοδηγούν να τοποθετήσετε σε συγκεκριμένη θέση τα διάφορα αντικείμενα για να τα έχετε πάντα σε τάξη.  

Φυσικά σε κάθε τσάντα αλλαξιέρας Pacapod περιλαμβάνονται τα ειδικά λουριά να την κρεμάσετε στο καρότσι και έχει προβλεφτεί λουράκι με γάντζο για να βρίσκετε εύκολα τα κλειδιά σας. Ο χώρος που μένει για τα δικά σας προσωπικά είδη, ακόμη και όταν είναι μέσα τα τσαντάκια είναι μεγάλος και μπορείτε να βάλετε μέσα το tablet ή το lap top σας, το πορτοφόλι και τα καλλυντικά σας. Για το κινητό φυσικά έχει προβλεφτεί θήκη ειδική!

Πόσο πιο τέλεια γίνεται;

Οι τσάντες PacaPod έχουν κερδίσει παγκόσμια βραβεία καινοτομίας, εργονομίας και αισθητικής και φυσικά την καρδιά περισσότερων από 250,000 μαμάδων σε όλο τον κόσμο!

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις