ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Pacapod: Τσάντα Toy pod leopard
Pacapod: Τσάντα Toy pod leopard Pacapod: Τσάντα Toy pod leopard Pacapod: Τσάντα Toy pod leopard Pacapod: Τσάντα Toy pod leopard

Pacapod: Τσάντα Toy pod leopard


 

36.90 

PP:0205
Διαθέσιμο
+

Τσάντα Toy pod leopard - Χαριτωμένη με μοτίβα λεοπάρδαλης και αυτάκια που θα ξετρελάνουν το μικρό σας!

Είναι μικρή, ελαφρια και πρακτική.. Η τσάντα της Pacapod καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού σας κατά τη διάρκεια ενός μικρού ταξίδιού ή της βόλτα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μικρό τσαντάκι αποθήκευσης των αντικειμένων του ή ως σακίδιο για το παιδί σας.

Είναι κόκκινη  με μοτίβα λεοπάρδαλης, αυτάκια και ειδικά λουράκια για να μπορεί το παιδί σας να τη περάσει στη πλάτη του. Η πρόσοψη της είναι διάφανη για να προσθέσετε εάν θέλετε μια φωτογραφία του μωρού σας. Διαθέτει μπροστινό άνοιγμα και το εσωτερικό της έχει πολλές θήκες για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα του μωρού, όπως τις πάνες του, τα μωρομάντηλα, την κρεμούλα του κ.α. Στην πίσω μεριά έχει ένα τσεπάκι για γρήγορη αποθήκευση της αλλαξιέρας, στο πλάι άλλη μια μικρή για τα είδη πρώτης βοήθειας και ένα αποσπώμενο λουράκι για την ασφάλεια του παιδιού. Μπορείτε να τη δέσετε στο καρότσι ή να τη περάσετε με τη βοήθεια του κλιπ που διαθέτει στην δικιά σας τσάντα Pacapod.

Διαστάσεις: 31cm x 23cm x 15cm

Δείτε το βίντεο!


Είναι τόσο όμορφη που θα θέλει να την κρατάει και το μικρό σας!

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε