ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black
Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black

Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone Black


 

199.00 

PP:0706
Διαθέσιμο
+
 

Τσάντα αλλαξιέρα Gladstone - Λαμπερή... Πρακτική και ευρύχωρη... Απλά μαγευτική!

Μια backpack είναι πάντα η καλύτερη επιλογή! Είναι μοδάτη, πρακτική και ταυτόχρονα σας θυμίζει τα σχολικά σας χρόνια... 

Σε μαύρο χρώμα, αυτή τη τσάντα θα τη λατρέψετε! Είναι πολύ ανθεκτική και πρακτική - θα σας βολέψει σε κάθε περίπτωση. Όπως και κάθε τσάντα Pacapod, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως τσάντα αλλαξιέρα στην οποία θα μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα του μωρού σας, ως θερμομωνική τσάντα για το φαγητό του μωρού σας και ως απλή τσάντα για να βγείτε έξω.

Η μοναδική 3 σε 1 τσάντα

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως:

1. πρακτική αλλαξιέρα με θήκες και όλα τα αξεσουάρ

2. υπέροχη τσάντα εξόδου (που δεν θα την αποχωριστείτε για πολλά χρόνια μετά) και

3. θερμομωνική τσάντα για το φαγητό του μωρού σας.

Η τσάντα αλλαξιέρα Gladstone περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά τσαντάκια:

- Το ένα τσαντάκι είναι θερμομονωτικό για την αποθήκευση του φαγητού, του γάλατος ή του νερού του παιδιού σας

- Το άλλο τσαντάκι περιέχει την αλλαξιέρα και θήκες για να βάζετε ταξινομημένα όλα τα απαραίτητα για την αλλαγή της πάνας, πχ θήκες για την πάνα,  τα μωρομάντηλα, την κρεμούλα συγκάματος, για κάποιο άπλυτο ρούχο, κλπ. 

Στο εσωτερικό κάθε μίας από αυτές τις μικρές τσάντες, υπάρχουν ετικέττες που σας καθοδηγούν να τοποθετήσετε σε συγκεκριμένη θέση τα διάφορα αντικείμενα για να τα έχετε πάντα σε τάξη.  

Η τσάντα Gladstone έχει ειδικά λουριά για να μπορείτε να την κρεμάσετε στο καρότσι καθώς και ένα λουράκι με γάντζο για να βρίσκετε εύκολα τα κλειδιά σας. Ο χώρος που μένει για τα δικά σας προσωπικά είδη, ακόμη και όταν είναι μέσα τα τσαντάκια είναι μεγάλος και μπορείτε να βάλετε μέσα το tablet σας, το πορτοφόλι και τα καλλυντικά σας. Για το κινητό φυσικά έχει προβλεφτεί θήκη ειδική!

Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε την!

Οι τσάντες PacaPod έχουν κερδίσει παγκόσμια βραβεία καινοτομίας, εργονομίας και αισθητικής και φυσικά την καρδιά περισσότερων από 250,000 μαμάδων σε όλο τον κόσμο!

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις