ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2103422583
Κερδίζετε 26%
Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember
Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember

Pacapod: Τσάντα αλλαξιέρα - Colby Ember


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 95.00   

69.90 

Κερδίζετε : 25.10  (26%)
PL:0042
Εξαντλήθηκε

Τσάντα αλλαξιέρα Colby. Μια υπέροχη τσάντα με ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο σχέδιο! 

Η tote τσάντα Colby αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να μείνετε μοντέρνες και ταυτόχρονα να μπορέσετε να μεταφέρετε παντού όλα τα απαραίτητα αντικείμενα του μωρού σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας βολέψει απίστευτα στα ταξίδια και στους απογευματινούς σας περίπατους! Καθώς είναι ευρύχωρη και διαθέτει φερμουάρ για άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ότι χρειάζεστε. 

Είναι μια 3 σε 1 τσάντα!
Η tote τσάντα της Pacapod μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως:

1. πρακτική αλλαξιέρα με θήκες και όλα τα αξεσουάρ
2. υπέροχη τσάντα εξόδου (που δεν θα την αποχωριστείτε για πολλά χρόνια μετά) και
3. θερμομωνική τσάντα για το φαγητό του μωρού σας.

Περιλαμβάνει 2 μικρά τσαντάκια:

  • Ένα θερμομονωτικό τσαντάκι για την αποθήκευση του φαγητού, του γάλατος ή του νερού του παιδιού σας
  • Ένα τσαντάκι που περιέχει την αλλαξιέρα και θήκες για να βάζετε ταξινομημένα όλα τα απαραίτητα για την αλλαγή της πάνας, πχ θήκες για την πάνα,  τα μωρομάντηλα, την κρεμούλα συγκάματος, για κάποιο άπλυτο ρούχο, κλπ. 

Στο εσωτερικό κάθε μίας από αυτές τις μικρές τσάντες, υπάρχουν ετικέτες που σας καθοδηγούν να τοποθετήσετε σε συγκεκριμένη θέση τα διάφορα αντικείμενα για να τα έχετε πάντα σε τάξη.  

Στη τσάντα αλλαξιέρας Pacapod περιλαμβάνονται ειδικά λουράκια για να μπορείτε να την κρεμάσετε στο καρότσι και έχει, επίσης, προβλεφτεί λουράκι με γάντζο για να βρίσκετε εύκολα τα κλειδιά σας. Ο χώρος που μένει για τα δικά σας προσωπικά είδη, ακόμη και όταν είναι μέσα τα τσαντάκια είναι μεγάλος και μπορείτε να βάλετε μέσα το tablet ή το lap top σας, το πορτοφόλι και τα καλλυντικά σας. Για το κινητό φυσικά έχει προβλεφτεί θήκη ειδική!

Η τσάντα Colby της Pacapod διαθέτει χερούλια από vegan δέρμα και είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα: μαύρο, κόκκινο

Θα την αγαπήσετε!

Δείτε το βίντεο!

Οι τσάντες PacaPod έχουν κερδίσει παγκόσμια βραβεία καινοτομίας, εργονομίας και αισθητικής και φυσικά την καρδιά περισσότερων από 250,000 μαμάδων σε όλο τον κόσμο!

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

  • 100% Πολυέστερ
  • Δερμάτινα Vegan λουράκια
  • Διαστάσεις: 46cm x 39cm x 16cm
  • Βάρος: 860gr
  • Χωρητικότητα 28lt + 8lt στα συμπεριλαμβανόμενα τσαντάκια
  • BPA free

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε