ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
BabyOno: Σουτιέν θηλασμού και εγκυμοσύνης λευκό
BabyOno: Σουτιέν θηλασμού και εγκυμοσύνης λευκό BabyOno: Σουτιέν θηλασμού και εγκυμοσύνης λευκό

BabyOno: Σουτιέν θηλασμού και εγκυμοσύνης λευκό


Old price: 24.90   

21.16 

Κερδίζετε : 3.74  (15%)
BN506
+

Το σουτιέν θηλασμού και εγκυμοσύνης της Babyono είναι ειδικά σχεδιαμένο για να σας εξασφαλίζει κομψότητα και άνεση. Έχει παραχθεί σύμφωνα με την τεχνολογία Meryl Skinlife fibres που προσφέρει αντιμυκητιακές ιδιότητες και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της δέρματος. Η παρουσία ιόντων ασημιού στη δομή των μικροινών (Ag+) εμποδίζει την εμφάνιση αλλεργιών και ταυτόχρονα ενισχύει την “αναπνοή” του υλικού, συνεισφέρει στην απομάκρυνση της υγρασίας και στη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του σώματος. Στοιχεία όπως ο σχεδιασμός του χωρίς ραφές σε συνδυασμό με την υψηλή ελαστικότητα του υλικού του, το κάνουν ιδανικό για κάθε τύπου σώματος και προσφέρουν στήριξη του στήθους χωρίς πίεση. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Σουτιέν χωρίς ραφές
  • Υποαλλεργικό
  • Με τέλεια εφαρμογή
  • Εύκολο και γρήγορο άνοιγμα καπ

ΜΕΓΕΘΗ: B με περίμετρο κάτω από το στήθος 70-75 cm, C με περίμετρο κάτω από το στήθος 70-75 cm, D με περίμετρο κάτω από το στήθος 70-75 cm, D με περίμετρο κάτω από το στήθος 80-85 cm, E με περίμετρο κάτω από το στήθος 70-75 cm, E με περίμετρο κάτω από το στήθος 80-85 cm, F με περίμετρο κάτω από το στήθος 70-75 cm, F με περίμετρο κάτω από το στήθος 80-85 cm     

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Πως θα βρείτε ποιο είναι το σωστο νούμερο σουτιέν για σας;

 

Για να βρείτε το νούμερο σουτιέν της Carriwell που θα χρειαστείτε θα πρέπει να γνωρίζετε το νούμερο σουτιέν σας. Αν δεν το γνωρίζετε ακριβώς, μπορείτε να ψάξετε το αγαπημένο σας σουτιέν πριν την εγκυμοσύνη και να δείτε το νούμερό σας. Αν πάλι αυτό σας φαίνεται δύσκολο, παρακάτω σας λέμε πως να μετρηθείτε για να βρείτε το σωστό νουμερο σουτιέν για εσας.

Το νούμερο σουτιέν ορίζεται από δύο ψηφία. Το ένα αφορά το μέγεθος του στήθους (αυτό καθαυτό) και λέγεται διεθνώς Cup και το άλλο το μέγεθος του θώρακά σας.

Θα μπορούσε λοιπόν μία γυναίκα με μεγάλο θώρακα, π.χ. 90 να έχει μικρό στήθος και επιλεγοντας μόνο με βάση το θώρακα να φοράει (για χρόνια) λάθος νούμερο.

Πάρτε λοιπόν μία μεζούρα και ξεκινάμε να μετριόμαστε:

Για να βρείτε το μέγεθος του στήθους σας (CUP).

To CUP είναι ένα γράμμα, A, B, C, D, DD, F, G, H.  Για να βρείτε τo Cup σας, μετρήστε με τη μεζούρα τη διάμετρό σας στο πιο "γεμάτο" σημείο του στήθους σας (θέση a). Στη συνέχεια μετρήστε ακριβώε κάτω απο΄το στήθος σας, (θέση b). Αφαιρέστε από τη μέτρηση στη θέση a, τη μέτρηση στη θέση b, και αντιστοιχίστε τα εκατοστά που θα βρείτε με τα αντίστοιχα στον πρώτο πίνακα δεξιά. Αυτό είναι το Cup σας.

Για να βρείτε το μέγεθος του θώρακά σας (70, 75, 80, 85, 90, 95, 100).

Αυτό είναι πολύ απλό. Μετρήστε τη διάμετρό σας ακριβώς κάτω από το στήθος σας (θέση b). Για εκατοστά στρογγυλοποιήστε στο  πλησιέστερο νούμερο. Δηλαδή αν μετρήσετε 74 εκατοστά το μέγεθός σας είναι 75. Για ίντσες, προσθέστε 4 ίντσες αν η μέτρησή σας είναι μονός αριθμός και 5 ίντσες αν η μέτρησή σας είναι ζυγός αριθμός και αντιστοιχίστε με τον πίνακα δεξιά για να βρείτε το νούμερό σας.

 

Στη συνέχεια και αφού πλέον γνωρίζετε το σωστό νούμερο σουτιέν για εσάς, πηγαίνετε σε κάθε ένα από τα σουτιέν θηλασμού και βλέπετε στην εικόνα που αντιστοιχεί το νούμερό σας, με το νούμερο σουτιέν θηλασμού της Carriwell που σας ενδιαφέρει. 

 
 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε