ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ

 
Μια τσάντα που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την εγκυμοσύνη για την προετοιμασία του μαιευτηρίου, για τα απαραίτητα του μωρού για τις μετακινήσεις  σας.
 
Φανταστικό μουσικό παιχνίδι για να συντροφέυει το μωρό σας στο σπίτι αλλά και στις βόλτες με το μοναδικό στύλ της Rock Star Baby!!
 
 
Για να έχετε το μωρό σας πάντα μαζί σας και τα χέρια σας ελεύθερα.
 
Το φωτάκι νυκτός της BabyOno σε σχήμα αράχνης είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φωτίζει το δωμάτιο του και να του προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας με την ευχάριστη του μορφή. Η λυχνία LED σβήνει αυτόματα μετά από 60 λεπτά
 

Το κλασσικό παπάκι που όλοι έχουμε αγαπήσει, τώρα γίνεται πειρατής απο τη Rock Star Baby και δίνει μια άλλη διάσταση στα παιχνίδια στο μπάνιο, στη θάλασσα και παντού!

 

Αυτό το πανάκι παρηγοριάς με το μαϊμουδάκι Morris θα γίνει ο καλύτερος φίλος των μωρών σας.

- Κατάλληλο από νεογέννητο - Πλένεται άφοβα στο πλυντήριο.

 
Τυλίγοντας το μωρό σας με τα χέρια μέσα σημαίνει ότι θα αισθάνονται ασφαλή, όπως όταν ήταν στην κοιλίτσα σας, και ο φυσικός αντανακλαστικός αιφνιδιασμός θα μειωθεί. Αυτό θα βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί ευκολότερα και περισσότερο. 
 

Μπιμπερό της Rock Star Baby για να πίνει το μωρό σας το ρόφημα του με στύλ!

Φυσική στρογγυλή σιλικονούχο θηλή - Βιδωτό δακτύλιο με καπάκι και προστατευτικό κάλυμμα - Όγκος: 250 ml

 
Κανένα άλλο σουτιέν δεν είναι τόσο εργονομικό και στυλάτο όσο αυτο, γιατί θα το φορέσετε απο την αρχή της εγκυμοσύνης σας μέχρι και την περίοδο του θηλασμού!