ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
ΘΗΛΑΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ +DVD

ΘΗΛΑΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ +DVD

Βιβλία, 9789603984122


 

25.00 

BK03576
Διαθέσιμο
+
Το προϊόν έχει εξαντληθεί και θα επανεκδοθεί τον Ιανουάριο 2017

Συγγραφέας: κα Άννα Πατσούρου, Παιδίατρος και Πιστοποιημένη Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού IBCLC

 

1ο μέρος: Όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν

2ο μέρος: Ειδικές περιπτώσεις και προβλήματα θηλασμού

 

“Το κουβαλάς μέσα σου, το γεννάς ή το υιοθετείς, εδώ και καιρό ονειρευόσουν ένα απαλό πλάσμα κουρνιασμένο στην αγκαλιά σου, να ησυχάζει με τη φωνή σου, να μοσχοβολάει, να πίνει το γάλα σου και να γαληνεύει, να του δίνεις ότι θα ήθελες να έχεις πάρει ή ότι πήρες και τώρα περισσεύει απ’ την καρδιά σου, ότι δικαιούται κάθε μωρό: αγάπη άνευ όρων και το γάλα της μαμάς του.

Στο πρώτο μέρος αυτού του βιβλίου θα διαβάσετε πώς να καταφέρετε να θηλάσετε για όσο καιρό θέλετε,  παρά της δυσκολίες της καθημερινότητας, την απίστευτη κούραση, τα ξενύχτια και τις αντικρουόμενες γνώμες όλων όσοι έχουν άποψη για το μωρό σας, και να το απολαύσετε.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου θα βρείτε απαντήσεις για όλα τα προβλήματα θηλασμού, όσο ιδιαίτερη και περίεργη κι αν είναι η δική σας περίπτωση. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα του θηλασμού είναι προκλήσεις για καθεμιά από εμάς που ξεπερνά τον εαυτό της για να προσφέρει στο παιδί της γάλα, σιγουριά και μια παρακαταθήκη επαφής, ώστε να είναι ικανό να νιώθει χαρά και αρμονία όποτε του δίνεται η ευκαιρία, σ’ όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Καλώς ήλθατε στο θηλασμό….”

Μ’ αυτά τα λόγια προλογίζει την πολυαναμενόμενη επανέκδοση του βιβλίου της “Θηλασμός, μια υπέροχη εμπειρία” η κα Άννα Πατσούρου, Παιδίατρος και Πιστοποιημένη Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού IBCLC.

Περιμένοντας το μωράκι που έρχεται