ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Bola Μενταγιόν εγκυμοσύνης - double heart

Bola Μενταγιόν εγκυμοσύνης - double heart


 

17.90 

VF118
Διαθέσιμο
+
Φωτογραφίστε το θαύμα της εγκυμοσύνης με τις φωτο-κάρτες μας!
 
Αυτές οι φωτογραφίες θα μείνουν πραγματικά αξέχαστες.
 
 
 

To μοναδικό γνήσιο Bola!

Γνωρίζατε ότι το μωρό μπορεί να ακούει από την 20η εβδομάδα της κύησης και έπειτα?

Μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή σας, τους χτύπους της καρδιάς σας και άλλους εξωτερικούς ήχους.

Φορώντας το μενταγιόν Bola η γυναίκα που περιμένει παιδί με τις καθημερινές της δραστηριότητες καθώς κινείτε το μενταγιόν παράγει έναν ανεπαίσθητο ήχο.

Τους χαλαρωτικούς αυτούς ήχους, ακούει. Το μωρό που μεγαλώνει με τον μαγικό, απαλό ήχο του μενταγιόν, συνηθίζει και χαλαρώνει στο οικείο του άκουσμα, τόσο πριν όσο και μετά τη γέννα. Και θα δείτε πως όταν πια γεννηθεί, μόλις ακούει τους ήχους αυτούς αμέσως θα τους θυμάται και θα ηρεμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από μαίες και γυναικολόγους, αλλά και με την παράδοση στο Μεξικό τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης βοηθούν να έρθει το μωρό στη φυσιολογική θέση σε περιπτώσεις ισχιακής προβολής, καθώς το έμβρυο τείνει να στρέφεται προς τον ήχο που ακούει. Δεν υπάρχει ωστόσο επίσημη βιβλιογραφία που να το επιβεβαιώνει. Αν έχετε κάποια προσωπική εμπειρία, παρακαλούμε να τη μοιραστείτε μαζί μας και με άλλες εγκυμονούσες που είναι με το άγχος αν θα γυρίσει για τον τοκετό το μωρό τους.

Τις ευεργετικές του ιδιότητες γνωρίζουν μέχρι και στο Hollywood

Όλα τα προϊόντα Bola είναι χωρίς nickel και χωρίς μόλυβδο.

Όλα τα μουσικά μενταγιόν συνοδεύονται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

Δοκιμάστε τη σχεδόν μαγική του επίδραση κι όταν το μωρό σας μεγαλώσει, το μοναδικό αυτό αξεσουάρ θα γίνει ένα από τα αγαπημένα ενθύμια της εγκυμοσύνης σας.

Να αποφεύγεται η επαφή με κολόνια, άρωμα, οινόπνευμα κλπ.

Ένα δώρο αξεπέραστο, ανεκτίμητης αξίας!

Δείτε τα σχέδια εδώ 

Φωτογραφίστε το θαύμα της εγκυμοσύνης με τις φωτο-κάρτες Milestone: 30 Φωτο Κάρτες Εγκυμοσύνης & Νεογέννητου. Δημιουργήστε ένα άλμπουμ με αναμνήσεις από την ωραιότερη περίοδο της ζωή σας!

 

 

Πράγματι πολύ όμορφο ..το φορούσα στην δεύτερη εγκυμοσύνη.. Τα έμβρυα αντιλαμβάνονται απο πολύ νωρίς τους ήχους στο περιβάλλον... Εχουνε γίνει πολλές ερευνες...κ η ιδια σαν δυο φορές μαμά καταλάβαινα τις αλλαγές στο έμβρυο.. Μαμά κ μωρο πρεπει να χουν ηρεμία..

Περιμένοντας το μωράκι που έρχεται