Φίλτρο

Προσφορές Scrunch

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με πολλή παιχνίδι, ξέγνοιαστες στιγμές στη παραλία, με βουτιές και δημιουργίες.! 

Ετοιμάσαμε λοιπόν για τους μικρούς μας φίλους, τα τέλεια καλοκαιρινά σετάκια που θα τους χαρίσουν την απόλυτη προστασία, στύλ και διασκέδαση εξερευνώντας το υδάτινο στοιχείο και την αμμούδια!

Ένα υπέροχο πάντρεμα υψήλης ποιότητας, άριστης αισθητικής, με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον και στα παιδιά με:

  •  Tα παιχνίδια και κουβαδάκια Scrunch από ανακυκλώσιμη σιλικόνη θα έχουν τις καλύτερες εμπειρίες στη παραλία. Παιχνίδια ανθεκτικά, μαλακά και εύκαμπτα Ιδανικά για μικοσκόπικά χεράκια που θέλουν να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους!

Τα ''εξυπνα'' παιχνίδια της Scrunch είναι ιδανικά για όλους τους γονείς που ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο με τον τεράστιο όγκο των αποσκευών. Τα Scrunch τυλίγονται, διπλώνονται, τσαλακώνονται, δεν πιάνουν το παραμικρό χώρο στις αποσκευές σας!

  • Τη καλοκαιρινή συλλογή της Fresk ,τα παιδάκια μας θα παίζουν άφοβα στον ήλιο και θα κολυμπούν με τις ώρες προστατευμένα 100% από τις ακτίνες του ήλιου.

  1. Η συλλογή αυτή ξεχωρίζει γιατί:
  2. Προσφέρουν UV50 προστασία από τις ακτίνες του ήλιου για να παίζουν άφοβα στην παραλία.
  3. Είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο νάυλον, υλικό φιλικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών και φιλικό προς το περιβάλλον.