Φίλτρο

Έπιπλα

Η Bloomingville σας καλωσορίζει στον κόσμο του παιδικού δωματίου...

Η Δανέζικη Bloomingville συνδυάζοντας το vintage με το μοντέρνο, δημιουργεί μια ξεχωριστή παιδική συλλογή επίπλων για τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα, τα παιδιά!

Η συλλογή αυτή, εμπνευσμένη από το Σκανδιναβικό Design και τον μίνιμαλ σχεδιασμό, φέρνει στο παιδικό δωμάτιο την ζεστασία και την φιλοξενία που πάντα ονειρευόμασταν. Έπιπλα φτιαγμένα από φυσικά υλικά, ξύλινες υφές και απαλά υφάσματα μας γαληνεύουν και δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που μας ταξιδεύει στις
ρίζες της Σκανδιναβικής παράδοσης!

 

Στην συλλογή επίπλων της Bloomingville θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Έπιπλα βγαλμένα από το πιο όμορφο παραμύθι, κάθε έπιπλο είναι μοναδικό γιατί για την Bloomingville το κάθε έπιπλο έχει να μας πει την δική του ιστορία. Το παιδικό δωμάτιο είναι το παραμυθένιο μέρος που πρωταγωνιστής είναι το παιδί μας!

 

Η Bloomingville γνωρίζει καλά πως η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι σπουδαία υπόθεση! Ο χώρος του μικρού σας πρέπει να είναι γεμάτος έμπνευση, να το κάνει να αισθάνεται άνετα και ζεστά και ταυτόχρονα να είναι διακοσμημένος με έπιπλα και είδη που εξυπηρετούν την καθημερινότητα και συμβάλλουν στην οργάνωση!

Ανακαλύψτε τη συλλογή...

Δε βρέθηκαν προϊόντα!