ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Peppa Μουσελίνες από οργανικό βαμβάκι - Σετ Δώρου Grey Stars με πανάκι παρηγοριάς
Peppa Μουσελίνες από οργανικό βαμβάκι - Σετ Δώρου Grey Stars με πανάκι παρηγοριάς Peppa Μουσελίνες από οργανικό βαμβάκι - Σετ Δώρου Grey Stars με πανάκι παρηγοριάς Peppa Μουσελίνες από οργανικό βαμβάκι - Σετ Δώρου Grey Stars με πανάκι παρηγοριάς

Peppa Μουσελίνες από οργανικό βαμβάκι - Σετ Δώρου Grey Stars με πανάκι παρηγοριάς


 

39.90 

PP-MUS-GIFT-GS
Διαθέσιμο
+

Ό,τι απαλότερο για το παιδί σας!

Οι μουσελίνες και το πανάκι παρηγοριάς έχουν γκρι αστεράκια.

Πρόκειται για τις εξαιρετικά απαλές και απορροφητικές μουσελίνες ιδανικές για να αγκαλιάζετε το μωρό σας μετά το μπάνιο, να στεγνώνετε το κεφαλάκι του και το απαλό του δέρμα. Κατάλληλες για όλες τις μετακινήσεις μέσα και έξω από το σπίτι, την αλλαγή πάνας, το τάισμα, το παιχνίδι, το νανούρισμα ή τη βόλτα. Είναι οι μουσελίνες της σειράς Peppa που θα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά με τα διακριτικά τους σχέδια και την premuim υφή που μόνο το οργανικό βαμβάκι 100% μπορεί να προσφέρει.

Η συσκευασία δώρου περιέχει ένα πανέμορφο και απαλό κουκλάκι παρηγοριάς από 100% οργανικό βαμβάκι. Το κεφαλάκι της κούκλας περιέχει μαλλί προβάτου ώστε να απορροφά και να συγκρατεί τις οικείες μυρωδιές των αγαπημένων προσώπων του μωρού, αλλά και του περιβάλλοντος που μεγαλώνει.

Έτσι το μωρό σας δεν θα νοιώθει ανησυχία όποτε χρειάζεται να σας αποχωριστεί, γιατί με τις Peppa Dolls θα νιώθει πως είστε πάντοτε μαζί του!  Το μωρό σας πραγματικά θα ανακουφίζεται και θα αισθάνεται ηρεμία κάθε φορά που τις αγκαλιάζει!

 

Ένα εκλεπτυσμένο, όμορφο, και πολύ χρήσιμο δώρο για κάθε νέα μανούλα!

**Οι Peppa Dolls παράγονται αποκλειστικά στην Ινδία υπό τους όρους του «Δίκαιου Εμπορίου» (Fair Trade) που προωθεί ευνοϊκότερους όρους αμοιβών και συναλλαγών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και προστατεύει το περιβάλλον μας.

Περιέχει δύο μουσελίνες 120cmx120cm και ένα κουκλάκι παρηγοριάς Peppa 

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε