ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Orchard Toys Slug In A Jug Ηλικίες 5-9 ετών
Orchard Toys Slug In A Jug Ηλικίες 5-9 ετών Orchard Toys Slug In A Jug Ηλικίες 5-9 ετών

Orchard Toys Slug In A Jug Ηλικίες 5-9 ετών


 

10.90 

ORCH011
Διαθέσιμο
+

Τρία διασκεδαστικά παιχνίδια λέξεων, περιλαμβάνει αστείες φράσεις, ζευγάρια ομοιοκαταληξίας και ομοικαταληξία!

Slug in a Jug είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ομοιοκαταληξίας λέξεων με τρια στάδια προόδου να παιχτεί -αστείες προτάσεις, βρες την ομοιοκαταληξία, ζευγάρια με ομοιοκαταληξία!

Στις "αστείες προτάσεις" οι παίκτες πρέπει να αντιστοιχίσουν ζευγάρια ομοιοκαταληξίας και να προσπαθήσουν να τα πούν δυνατά την πρόταση που σχηματίζεται και θα κάνει όλους να γελάσουν!  Τα παιδιά ενθαρρύνονται να ομοιοκαταληκτούν μεγαλύτερες προτάσεις καθώς όσο περισσότερες ομοιοκαταληξίες βρείτε, τόσο περισσότερους πόντους παίρνετε!

Το 'βρείτε την ομοιοκαταληξία' και 'τα ζευγάρια ομοιοκαταληξίας' αντιστοιχούν σε παιχνίδια ζευγών κατάλληλα για μικρότερα παιδιά που μόλις αρχίζουν
να μαθαίνουν μοτίβα περιστροφής. Σε κάθε παραλλαγή του παιχνιδιού, τα παιδιά μπορούν να μάθουν τον ρυθμό της ομοιοκαταληξίας,
ακούγοντας τις λέξεις που λέγονται δυνατά ή συνδυάζοντας σχέδια με χρώματα. Διαθέτοντας χαριτωμένες και πολύχρωμες εικόνες και μείγμα απλών και σύνθετων λέξεων, οι κάρτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως flashcards για να διδάξουν την ορθογραφία, τον ήχο και την προφορά.

Περιέχει: 

48 κάρτες ομοιοκαταληξίας
1 φύλλο οδηγιών

Κατάλληλο  για παιδιά 5-9 ετών
Παίκτες 2-4
 
Εκπαιδευτικά οφέλη

Ενθαρρύνει την συζήτηση
Προωθεί τις δεξιότητες της γλώσσας και της έκφρασης
Αναπτύσσει προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες
Ενθαρρύνει τις παρατηρητικές δεξιότητες
3 τρόποι παιχνιδιού
 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους γονείς να βλέπουν το παιδί τους να αναπτύσσεται και να μαθαίνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του! 

Ενώ παίζουν με τα Orchard Toys, τα παιδιά δεν θα αντιληφθούν καν ότι μαθαίνουν τη γλώσσα και την παιδεία, τους αριθμούς και τους υπολογισμούς, την αντιστοίχιση και τη μνήμη, τα σχήματα και τα χρώματα, την αξία του να μοιράζεται και το δίκαιο παιχνίδι. 

Έχοντας κατασκευάσει εκπαιδευτικά παιχνίδια εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, τα Orchard Toys αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους γονείς που θέλουν ένα παιχνίδι ή παζλ με πραγματική παιδαγωγική αξία

Είναι μια διαχρονική εταιρεία που έχει περάσει μέσα από γενιές, με πολλούς από όσους τα αγόρασαν να τα περνούν τώρα στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους. Εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που κατασκευάζει ανταποκρίνεται στην τέλεια ισορροπία μεταξύ εκπαίδευσης και διασκέδασης, και συνεχίζουν να παράγουν παιχνίδια και παζλ που λαμβάνουν τη σφραγίδα της έγκρισης από τους γονείς και τα παιδιά!

Μπορούν να παίξουν με πειρατές, νεράιδες και ποδοσφαιριστές. Μπορούν να ψωνίσουν στα καταστήματα, να πετάξουν με δράκους και να ταξιδέψουν στο φεγγάρι. Θα συναντήσουν άπληστους γορίλες, γουρουνάκια με παντελόνι και τρελούς σεφ.  

Και το πιο σημαντικό ... Θα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ απίστευτα!

 

Βραβευμένα προϊόντα

Μερικά από τα βραβευμένα προϊόντα είναι το "Shopping list" που απέκτησε το βραβείο "Mother & Baby Gold", το "Where Do I Live?" με το βραβείο " Toy Fair Best New Toy" και το  "Giant Railway Jigsaw" που πήρε το "Made For Mums Gold". Είναι αναγνωρισμένα βραβεία τα οποία περνάνε από αυστηρές διαδικασίες δοκιμών από τους επαγγελματίες των πρώτων χρόνων, τους γονείς και τα παιδιά για να πάρουν τη σφραγίδα της έγκρισης!


Σχεδιασμός και προσοχή στη λεπτομέρεια

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και τα παζλ της Orchard Toys είναι αγαπημένα από τους γονείς και τα παιδιάΈνα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των παιχνιδιών και των παζλ είναι οι λεπτομερείς απεικονίσεις και οι πολύχρωμοι χαρακτήρες, οι οποίοι απευθύνονται άμεσα στα παιδιά και τους βοηθούν να απολαμβάνουν τη μάθηση. Όλες οι εικονογραφήσεις σχεδιάζονται με το χέρι από την ταλαντούχα ομάδα εικονογράφων με έμφαση στη λεπτομέρεια, την προστιθέμενη αξία και τα σημεία συζήτησης που ενσωματώνονται έξυπνα στο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι όταν το παιδί σας παίζει ένα παιχνίδι ή συνδυάζει ένα παζλ, μπορεί να δει πράγματα που δεν έχουν δει ποτέ πριν και να μάθουν για τον κόσμο ... από τους αστροναύτες στο διάστημα, τους προϊστορικούς δεινοσαύρους, τους ζωικούς οικοτόπους!

Ποιότητα

Σχεδιάζουν και κάνουν όλα τα παιχνίδια και τα παζλ με τα παιδιά στο μυαλό τους. Όλες οι κάρτες και τα κομμάτια παιχνιδιού είναι άριστης ποιότητας και εύκολα στο καθάρισμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου ενάντια στο συνεχές παιχνίδι, τη φθορά και τα ακατάστατα χέρια! Είναι ο καλύτερος συνδυασμός του εκπαιδευτικού παιχνιδιού και της φυσικής ανθεκτικότητας που καθιστά τα προϊόντα τους μακράς διαρκείας, παρέχοντας στα παιδιά παιχνίδια που θα θέλουν να παίζουν ξανά και ξανά ... ακόμα και όταν μεγαλώσουν!