Φίλτρο

Milestone Baby Cards

Κάποιες στιγμές αλλάζουν όλη μας τη ζωή...Και τη φωτίζουν με ελπίδα, αισιοδοξία και πολλή αγάπη.Η πρώτη βόλτα με το καινούργιο μου ποδήλατο κάτω απο τον απέραντο γαλάζιο ουρανό! Οι πρώτες διακοπές με την οικογενειά μου και οι ευχές που δίναμε κάτω απο τα αστέρια! Ένας όρκος παντοτινής αγάπης από τα πιο λαμπερά μάτια της ψυχής μου! Η πρώτη φόρα που το μωρό μου περπάτησε..

Όλες αυτές οι αναμνήσεις, οι γλυκιές μελωδίες της καρδιάς, είναι σαν πεφταστέρια. Μια θεαματική λάμψη απ'τα ουράνια. Μια λάμψη αιωνιότητας. Και μέσα σε μια στιγμή, χάνονται...

Οι φωτόγραφιές και οι κάρτες αποτελούν αναμφισβήτητα τον τέλειο τρόπο για να διατηρήσουμε αναλλοίωτες τις πιο αγαπημένες μας στίγμες!

Γι'αυτό δημιουργήθηκαν οι κάρτες Milestone

Οι κάρτες Milestone είναι εδώ για να στολίσουν πρωτότυπα και μοναδικά κάθε ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας αλλά και όλες τις αναμνηστικές σας φωτογραφίες. Θα έχετε υπέροχες φωτογραφίες με τις οποίες θα δημιουργήσετε μια γλυκιά συλλογή αναμνήσεων!  

Από το 2012 μέχρι σήμερα η Milestone δημιουργεί κάρτες και άλμπουμ για τις "πρώτες φορές" του παιδιού και νέοι γονείς απολαμβάνουν τα προϊόντα της κάθε μέρα.
 
Υπάρχουν 7 διαφορετικά σετ με κάρτες:
  • 30 φώτο-κάρτες για τα μωρά
  • 30 φώτο-κάρτες  δραστηριοτήρων 
  • 30 φώτο-κάρτες  γάμου
  • 30 φώτο-κάρτες first fashion
  • 30 φώτο-κάρτες first foodie
  • 30 φώτο-κάρτες first holidays
  • 30 φώτο-κάρτες first outdoor
 
 
Οι κάρτες Milestone είναι ένα υπέροχο δώρο για νεογέννητα!

Αλλά και για τους μικρούς μας φίλους που αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους!!

Ακόμη και για εσάς που θα θέλετε να κρατήσετε όλες τις στίγμες και τις ημερομήνιες από τη ξεχωριστή και πρωτόγνωρη διαδικασία του γάμου


Είναι πολύ όμορφο πράγμα οι αναμνήσεις!