Φίλτρο

Magna Tiles

Συνδυάζουν μαθηματικά, επιστήμη και δημιουργικότητα!

Σχεδιασμένα για μικρά παιδιά με μεγάλη φαντασία, τα μαγνητικά πλακάκια Magna-Tiles® ενθαρρύνουν το ελεύθερο παιχνίδι και το ενδιαφέρον για την εκπαίδευση STEM*

Έχουν τα λαμπερά χρώματα του ουράνιου τόξου και ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς μαγνήτες, δημιουργώντας γράμματα, αριθμούς, ζώα, κτίρια και οτιδήποτε άλλο μπορούν να φανταστούν τα παιδιά! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, στον παιδικό σταθμό ή το σχολείο, μειώνοντας το χρόνο προς τις οθόνες και εμπνέοντας τη δημιουργικότητα σε μικρούς αλλά και μεγάλους!

  

Τα Magna-Tiles® σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν γεωμετρικές έννοιες στο σχολείο και στο σπίτι. Δημιουργήθηκαν από έναν Ιάπωνα δάσκαλο μαθηματικών το 1997 και έγιναν γρήγορα τα αγαπημένα των παιδιών, των γονέων και των δασκάλων.

 

Τα Magna-Qubix® έχουν τις ίδιες εντυπωσιακές αποχρώσεις και ισχυρούς μαγνήτες όπως τα Magna-Tiles® αλλά τα σχήματα 3D σε μορφή κύβων, προσφέρουν ακόμη περισσότερους τρόπους για να ζωντανέψετε τη φαντασία των παιδιών.

Δεν υπάρχουν οδηγίες για τα Magna-Qubix® 3D. Τα παιδιά με τη φαντασία τους μπορούν να χτίσουν σπίτια, να κατασκευάσουν διάσημα μνημεία και πόλεις, να φτιάξουν ζωάκια και ό,τι άλλο φανταστούν. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθουν τις βασικές αρχές του σχεδιασμού, όπως η ισορροπία και η συμμετρία ώστε να μπορούν να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες ενώ παράλληλα διασκεδάζουν.

  

Κάθε πολύχρωμο πλακάκι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, ασφαλή για τα παιδιά και ανθεκτικά ώστε να διαρκούν για χρόνια. 

Είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω

*STEM: Ο όρος STEM είναι ένα ακρωνύμιο που περιλαμβάνει τις λέξεις science, technology, engineering, και mathematics. Δημιουργήθηκε από τον εκπαιδευτικό Charles E. Vela και χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση σε όλο το κόσμο με σκοπό την εκμάθηση των παιδιών στο χώρο τον θετικών επιστημών. Εμψυχώνει τα παιδιά να να αποκτήσουν κριτική σκέψη και να εξελίξουν τη φαντασία τους