ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΝΟΥ: Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla Doll + Φωτάκι νυκτός A little lovely company

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 64.40 
57.95 
Κερδίστε: 6.45 € (10%)
RO003-2+LTSY032
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+
Χαρίστε στο παιδάκι σας ένα ποιοτικό ύπνο με το πιο εντυπωσιακό νανούρισμα της κούκλας Lulla που έχει κάνει χιλιάδες παιδάκι να κοιμούνται αδιάκοπα και κερδίστε ένα από τα πιο ομορφα φωτάκια νυκτός για το δωμάτιο του από την εταιρία A little lovely company! 
 
Ένα τόσο γλυκό σετ ύπνου, που δίνει όνειρα γλυκά στα μωράκια και είναι το πιο χρήσιμο δωράκι σε νέες μανούλες που έχουν ανάγκη από ξεκούραση. 
 
Δείτε τις λεπτομέρειες της προσφοράς:
 
 
Η πιο γλυκιά σύντροφος για τον ύπνο Lulla: 
 
Έχει την ικανότητα να βοηθάει το παιδί να κοιμάται περισσότερο και να δίνει λίγη ξεκούραση και στους γονεις! 
 

Η Lulla είναι η σύντροφος στον ύπνο στα πρόωρα, τα μωρά, τα νήπια και τα μεγαλύτερα παιδιά. Μιμείται την στενή επαφή και ηρεμεί το μωρό με την απαλή αίσθηση και τους καταπραϋντικούς, πραγματικούς ήχους της αναπνοής και της καρδιάς. 

Έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά

✔️ Να κοιμηθούν πιο γρήγορα και εύκολα

✔️ Να παραμείνουν κοιμισμένα όλη τη νύχτα χωρίς διακοπές

✔️ Να αισθάνονται λιγότερο άγχος

✔️ Να νιώθουν πιο ασφαλή και άνετα 

 

Lulla Doll Πραγματικοί ήχοι Με βάση ερευνών  Ασφαλές από την γέννηση
Η κούκλα Lulla είναι η σύντροφος στον ύπνο που βοηθάει το μωρό σας να νιώθει ασφάλεια και να κοιμάται με διάρκεια και ποιότητα. Η κούκλα Lulla μιμείται την στενή επαφή με την απαλή αίσθηση και τους πραγματικούς ήχους αναπνοής και καρδιάς που παίζουν για 12 ώρες. Ο μοναδικός σχεδιασμός της βασίζεται σε επιστημονική έρευνα που δείχνει πώς η στενή επαφή μπορεί να βελτιώσει την σταθερότητα, την ευεξία και τον ύπνο. Η κούκλα Lulla έχει δοκιμαστεί πλήρως για χρήση από νεογέννητο. Κρεμιέται στην κούνια για παιδιά κάτω των 12 μηνών.

 

Σχεδιασμένη με φροντίδα

 ΑΚΟΗ Η Lulla παίζει πραγματικούς ήχους αναπνοής και χτύπους καρδιάς για 12 ώρες.

 ΑΦΗ H Lulla είναι απαλή και παρηγορεί το μωρό και να αισθανθείται την ελαφριά δόνηση των χτύπων της καρδιάς.

 ΟΣΦΡΗΣΗ Η Lulla μπορεί να απορροφήσει μυρωδιές. Κρατήστε την πρώτη στην αγκαλιά σας πριν την δώσετε στο μωρό. Μόλις την πάρει θα μυρίζει...μανούλα!

 ΟΡΑΣΗ Η ουδέτερη εμφάνιση και τα χρώματα της έχουν επιλεχθεί για να είναι κατάλληλα ώστε να συντροφεύουν όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου. Έρευνες επίσης λένε ότι τα μωρά προτιμούν να κοιτάνε πράγματα που έχουν χαρακτηριστικά ανθρώπινου προσώπου.

 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Lulla είναι σχεδιασμένη με πρώτο μέλημα την ασφάλεια. Είναι ελαφριά, μη τοξική, με velcro λουρί στο πίσω μέρος για να την κρεμάτε στην κούνια και διεξοδικά δοκισμένη για ασφάλεια. 

 

Η Lulla παίζει για 12 ώρες ώστε να προσφέρει συντροφιά όλο το βράδυ. 

Πλένεται και έρχεται με 2ΑΑ μπαταρίες.

Ύψος κούκλας: 24cm

 

Φωτάκι νυκτός A little lovely company: 

Ο απόλυτος και παντοτινός σύντροφος πρωί-βράδυ!!

Κάθε βράδυ θα σε ταξιδεύει στο φανταστικό κόσμο του παραμυθιού και της μαγείας!

Θα προστατεύει τους μικρούς φίλους από το σκοτάδι και θα τους γαληνεύει για όνειρα γλυκά! Θα γίνει ο αγαπημένος παντοτινός φίλος όπου θα περνάνε ατελείωτες στιγμές μαζί αλλά και η πιο γλυκιά και ονειρική παιδική ανάμνηση!

 Θα είναι στο πλευρό του παιδιού σας κάθε βράδυ και θα το βοηθάει να διώχνει τα σκοτάδι και τον φόβο μακριά με το απαλό φως του.

Διαθέτει το απόλυτο μέγεθος για να το έχει μαζί του όλη την ώρα στα μικροσκοπικά χεράκια του! Ένα φωτάκι αγκάλιας και θαλπωρής που παραμυθένια θα το βοηθήσει να κοιμηθεί πιο ήρεμο τα βράδια!

Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε το μαγικό μονόκερο αναμένο, σβηστό ή με χρονοδιακόπτη. Όταν το γυρίσετε στον χρονοδιακόπτη, το φωτάκι σβήνει αυτόματα μετά από 15 λεπτά. Αυτό κάνει την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο και είναι καλύτερο για το περιβάλλον!

Όνειρα γλυκά με το λαμπερά φωτάκια αγκαλιά

Και...Ο τέλειος χρόνος μέχρι το παιδί να αποκοιμηθεί!

Ώρα για τσισάκια το βράδυ; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι! Πλέον οι νυχτερινές επιδρομές θα σου φαίνονται παιχνιδάκι!

 Χαρακτηριστικά: 

  • Διαστάσεις: 8.5 x 12.5 x 10 cm
  • Υλικό: BPA- & lead-free PVC
  • Το φωτάκι λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR44 (συμπεριλαμβάνονται)
  • Επιλογή χρονοδιακόπτη

Αυτά τα οικολογικά φωτάκια είναι ασφαλή για το παιδί καθώς κατασκευάζονται από υλικά που είναι 100% BPA & PVC Free. Δίνουν ένα απαλό φως όταν ανάβουν. Δεν θερμαίνονται επειδή έχουν LED λάμπα και μπορούν με ασφάλεια να χρησιμοποιηθούν από το παιδί.

 

Φωτογραφίες πελατών

Με την Lulla κοιμήθηκε πρώτη φορά χωρίς να ξυπνήσει!
0
0
Reply
Η μικρή μας είναι μόλις έγινε 10 μηνών. Πριν πάρουμε την Lulla συνήθιζε να ξυπνά μόλις την βάζαμε στην κούνια της ή μετά από 30-45 λεπτά. Έχουμε την Lulla τις τελευταίες 4 εβδομάδες και από τότε κοιμάται συνεχόμενα χωρίς να ξυπνά καθόλου! Την προτείνουμε αν έχετε και εσείς πρόβλημα με τον ύπνο!
0
0
Reply
Την αγαπάμε!
0
0
Reply
Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!
Η υπέροχη blogger Olivia Gavrili, ως ενα τέλειο δώρο για τα νεογέννητα και οχι μόνο παιδάκια! Γιατί βοηθαει τα μωρα να αποκτήσουν μια καλύτερη ρουτίνα ύπνου αλλά και τα μεγαλύτερα παιδάκια που έχουν θέματα ύπνου και νιώθουν ανασφάλεια στο σκοτάδι. Δείτε το video: 
   
  
 

Δείτε στo video πόσο όμορφα αποκοιμούνται με την Lulla:  

  

 

 Ο ήχος που κάνει η Lulla: 

 

 

 

 

     

    

 

   

  

  

  

  

Η αγαπημένη blogger @sophydokou επέλεξε να γράψει ένα άρθρο αποκλειστικά για την κούκλα "θαύμα" Lulla που έχουν λατρέψει παιδιά και μανούλες! 

 

«Τα βρέφη και τα παιδιά περνούν από μεταβατικές ζώνες και συχνά αγχώνονται. Παρουσιάζουν δυσκολίες σε νέο περιβάλλον ή ακόμα και στον ύπνο. Η βοήθεια της κούκλας που σας παρουσιάζω είναι πραγματικά πολύτιμη. Βοηθάει τα παιδιά στο να ξεκουράζονται και να αποκοιμιούνται εύκολα. Δίνοντάς τους την αίσθηση ασφάλειας και κάνοντας τον ύπνο τους χαλαρωτικό και ποιοτικό. Θα τολμούσα να πω ο,τι αυτή η κούκλα είναι το δεξί χέρι κάθε μαμάς. Δημιουργήθηκε να είναι δίπλα στο παιδί από βρέφος μέχρι όσο την χρειάζεται. Η σχέση της με τα παιδάκια είναι τόσο στενή όσο και της μητέρας. Γι’αυτό και οι γονείς παγκοσμίως την αποκαλούν θαύμα

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

 

Είναι δυνατόν να κάνουμε yoga και διαλογισμό με τα παιδιά; Η Ιρλανδή δασκάλα yoga Eva Dögg και η κόρη της μας δείχνουν την Ωκεάνια Αναπνοή, την οποία αναπαράγει η Lulla Doll και εύκολους τρόπους για να συμμετέχουν και τα παιδιά στην ευεργετική αυτή διαδικασία!

Ujjayi breathing and meditation

Τι είναι η Ωκεάνια Αναπνοή;

Η Lulla Doll  αναπαράγει χτύπους αληθινής καρδιάς και αναπνοής. Ο ειδικός ήχος αναπνοής που ακούγεται είναι η λεγόμενη ωκεάνια αναπνοή.

Η ωκεάνια αναπνοή έχει πολλαπλά ωφέλη. Στον κόσμο της yoga είναι γνωστό πως η ωκεάνια αναπνοή επιβραδύνει την ανάσα, μειώνει τα επίπεδα του στρες, αυξάνει την μακροζωία και χαλαρώνει το πνεύμα και το σώμα. Η ωκεάνια αναπνοή συμβάλλει σημαντικά στο να έχουμε καλό και βαθύ ύπνο καθώς και καλύτερη συγκέντρωση. Ανάμεσα στα ωφέλη της είναι και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!

Είναι μια από τις καλύτερες πρακτικές για να ξεκινήσουμε yoga με τα παιδιά από μικρή ηλικία.

Μπορούμε να κάνουμε την αρχή την ώρα του ύπνου όπου τα παιδιά ακούν την δική μας αναπνοή ή της Lulla  καθώς είναι κάτι που τα χαλαρώνει και τα κάνει να κοιμούνται πιο εύκολα.

Πως βοηθάει η yoga τα παιδιά;

Η yoga μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά με ποικίλους τρόπους τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Ενισχύει την συγκέντρωση τους, βελτιώνει τον συντονισμό τους και την ευληγησία τους ενώ παράλληλα τα βοηθά να αντιμετωπίσουν το άγχος και να νιώθουν πιο ήρεμα!

Εύκολα tips για να ξεκινήσυμε yoga με το παιδί:

Κατά την διάρκεια του διαλογισμού το παιδί μπορει να επιλέξει αν θέλει να καθίσει ή να ξαπλώσει.

Ξεκινάμε κλείνοντας τα μάτια, να τοποθετήσουμε το ένα χέρι στην καρδιά και το άλλο στο στομάχι. Κατά αυτό τον τρόπο αισθανόμαστε την αναπνοή μας (από το στομάχι) και τους παλμούς μας (από την καρδιά)

Η Lulla Doll είναι το ιδανικό εργαλείο για να βοηθήσει την διαδικασία, αφού αναπαράγει πραγματικούς ήχους καρδιάς και αναπνοής

Amazon.com : Lulla Sky - Lulla doll by RoRo - Awarded Baby Sleep Aid and  Soother - 12 Hour Natural Heartbeat and Breathing Sound Machine - Washable  - Crib Attachment from Birth and Beyond : Baby

Παίρνουμε 3 βαθιές αναπνοές - έπειτα 1 βαθιά αναπνοή την οποία κρατάμε- αισθανόμαστε τον χτύπο της καρδιάς μας. Μπορούμε στη συνέχεια να ακουμπήσουμε το στήθος μας με τον ίδιο ρυθμό που χτυπά η καρδιά μας όσο κρατούμε την αναπνοή μας - και εκπνοή.

Την διαδικασία αυτή μπορούμε για να την κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για το παιδί να την κάνουμε με την Lulla. Η κούκλα με τους ήχους που αναπαράγει μας καθοδηγεί. Είναι ιδανικό να το κάνουμε και πριν τον ύπνο αποκτώντας έτσι την δική μας ρουτίνα ενώ ταυτόχρονα βοηθάμε το παιδί να ηρεμήσει και να έχει καλύτερο ύπνο!

- Namaste -

Η Lulla Doll δημιουργήθηκε να είναι δίπλα στο παιδί από βρέφος μέχρι όσο την χρειάζεται. Η σχέση της με τα παιδάκια είναι τόσο στενή όσο και της μητέρας.

Η δημιουργός της:

Η πολύτιμη κούκλα Lulla εφευρέθηκε στην Ισλανδία από την Eyrun Eggertsdottir. Η ιδέα δημιουργήθηκε όταν το μωράκι των καλύτερων της φίλων γεννήθηκε πρόωρα. Η Eyrun αναζητούσε έναν τρόπο να φέρει τη μαμά πιο κοντά με το μικρό της, τις εβδομάδες που χρειαζόταν να μείνει στο νοσοκομείο.

Τα οφέλη της Lulla Doll:

Τα βρέφη και τα παιδιά παρουσιάζουν συχνά αλλαγές στη διάθεση τους καθώς μεγαλώνουν και συχνά αγχώνονται. Παρουσιάζουν δυσκολίες σε νέο περιβάλλον ή ακόμα και στον ύπνο. Η Lulla Doll τα βοηθά να ηρεμούν και να κοιμούνται πιο εύκολα. Τους δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και αυτό κάνει τον ύπνο τους ποιοτικό. Δημιουργήθηκε να είναι δίπλα στο παιδί από βρέφος μέχρι όσο την χρειάζεται. Η σχέση της με τα παιδάκια είναι τόσο στενή όσο και της μητέρας. Γι’αυτό και οι γονείς παγκοσμίως την αποκαλούν θαύμα.

Οι ήχοι που αναπαράγει:

Η κούκλα Lulla αναπαράγει μια πραγματική ηχογράφηση του παλμού της καρδιάς και της διαλωγιστικής αναπνοής μιας μητέρας τεσσάρων παιδιών. Το σχέδιο της βασίζεται σε πολλαπλές έρευνες, σχετικά με τις θετικές επιπτώσεις της αναπνοής και του ρυθμού της καρδιάς στα βρέφη. Τα μωρά συντονίζονται στον ρυθμό που ακούνε και αναπνέουν πιο σταθερά. Ο ήχος της Lulla διαρκεί ως και 12 ώρες, ωστέ να κοιμάται με το μωρό σας όλο το βράδυ.