Κύβοι

Οι στοιβαζόμενοι κύβοι συστήνονται σαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για μικρά παιδιά, για την ανάπτυξη του συντονισμού ματιών-χεριών καθώς βάζουν τον ένα κύβο πάνω στον άλλον. Tα παιχνίδια με θέμα τις κινητικές δραστηριότητες επιτρέπουν στα παιδιά να αναπτύξουν πέρα από τις φυσικές τους κινήσεις (ισορροπία, δεξιοτεχνία) την υπομονή, την επιμονή, τη μνήμη τους και φυσικά στο τέλος έρχεται η επιβράβευση! 

Με τα γλυκά τους χρώματα και τα χαρούμενα σχέδια από αγαπημένα ζωάκια, τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν με τις ώρες στοιβάζοντας τον έναν πάνω στον άλλον και φτιάχνοντας πύργους, να τους γκρεμίζουν μετά ή να κρύβουν τον έναν μέσα στον άλλον και να μαθαίνουν τα μεγέθη. Απο μικρότερο στο μεγαλύτερο και το αντίθετο.

Το παιχνίδι αυτό είναι μια πρόκληση για τα παιδιά καθώς πρέπει να σταθούν όρθια για να βάλουν το ένα κύβο πάνω στον άλλον για να φτιάξουν ένα ψηλό πύργο ή να τα βάλουν όλα μέσα στο κουτί με την σωστή σειρά. 

Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορεί να κάνει ένα παιδί με τους κύβους ,γι' αυτό και είναι ένα πιο τα δημοφιλή παιχνίδια! Μεταφέρεται εύκολα και είναι το ιδανικό παιχνίδι για να έχετε πάντα μαζί σας.

Είναι μια απόλαυση ακόμα και για εσάς που τα παρακολουθείται να παίζουν!

Μελετημένα υλικά φιλικά στο παιδί, πρωτότυπος σχεδιασμός και απίστευτα χρώματα που ξετρελαίνουν τα παιδιά!