ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Πολυκαρότσι Duo

Όταν τα θέλετε όλα σε ένα εκπληκτικό σύστημα, το Giggle 2 είναι η επιλογή σας.

Το σύστημα μεταφοράς Giggle 2 Duo της Cosatto περιλαμβάνει το port-bebe, το κάθισμα καροτσιού 2 κατευθύνσεων και την ασορτί τσάντα αλλαξιέρα για έχετε μια πολύ κομψή εμφάνιση. Θα το βρείτε σε 5 διαφορετικά σχέδια, σίγουρα κάποιο από αυτά θα ταιριάζει με τη δική σας προσωπικότητα.

Το port-bebe είναι κατάλληλο για νεογέννητα και έχει ένα άνετο στρωματάκι, λαβή μεταφοράς και αφαιρούμενη επένδυση για εύκολο πλύσιμο. Το κάθισμα καροτσιού του Giggle τοποθετείται με φορά προς τα πίσω για να βλέπετε το μωράκι σας ή προς τα εμπρός για να απολαμβάνει τη θέα.

Με το ανθεκτικό και με εύκολο κλείσιμο σκελετό αλουμινίου, τις ρυθμιζόμενες λαβές για τους γονείς με διαφορετικό ύψος και τις αποσπώμενες ρόδες που αφαιρούνται γρήγορα για εύκολο καθάρισμα, αποτελεί κορυφαίο δείγμα Βρετανικού σχεδιασμού. Το Giggle 2 διαθέτει επίσης κουκούλα με αντηλιακή  προστασία SPF100+, περιστρεφόμενες μπροστινές ρόδες με ανάρτηση και δυνατότητα κλειδώματος, ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης και προστατευτική μπάρα με αφαιρούμενη επένδυση, χαρακτηριστικά που του προσθέτουν επιπλέον γοητεία. Είναι συμβατό με το κάθισμα αυτοκινήτου της Cosatto Port 0+ (διατίθεται ξεχωριστά).

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Σκελετό με αποσπώμενες ρόδες που αφαιρούνται γρήγορα
  • Port-bebe με λαβή μεταφοράς, στρώμα & αφαιρούμενη επένδυση για εύκολο πλύσιμο
  • Κάθισμα καροτσιού με κουκούλα και προστατευτική μπάρα.
  • Τσάντα αλλαξιέρα με τσαντάκι & αλλαξιέρα.
  • Αφαιρούμενο με φερμουάρ ποδόσακο 2 όψεων για εύκολο πλύσιμο.
  • Αδιάβροχό για χρήση σε όλες τις λειτουργίες.
  • Ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης

Έχει κερδίσει το χρυσό βραβείο ως το καλύτερο Travel System καρότσι