Πολυκαρότσι Giggle 2 Bundle (με isofix)

Το σύστημα μεταφοράς Giggle ISOFIX & Αξεσουάρ της Cosatto είναι ένα πρακτικό και εκπληκτικό πακέτο που συνδυάζει port-bebe, καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου group 0+  με αντάπτορες, βάση ISOFIX, τσάντα αλλααξιέρα, ποδόσακο και αδιάβροχα. Είναι κατάλληλο από τη γέννηση.

Το port-bebe είναι κατάλληλο για νεογέννητα και έχει ένα άνετο στρωματάκι, λαβή μεταφοράς και αφαιρούμενη επένδυση για εύκολο πλύσιμο. Το κάθισμα καροτσιού του Giggle τοποθετείται με φορά προς τα πίσω για να βλέπετε το μωράκι σας ή προς τα εμπρός για να απολαμβάνει τη θέα.

Με χαρακτηριστικά που συνδυάζουν έναν ανθεκτικό, ελαφρύ και με εύκολο κλείσιμο σκελετό, λαβή με ρυθμιζόμενο ύψος,  και αποσπώμενες ρόδες που αφαιρούνται γρήγορα για εύκολο καθάρισμα, αποτελεί κορυφαίο δείγμα Βρετανικού σχεδιασμού. Το Giggle διαθέτει επίσης κουκούλα με αντηλιακή προστασία SPF50+, περιστρεφόμενες μπροστινές ρόδες με δυνατότητα κλειδώματος, πλήρη ανάρτηση, ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης και προστατευτική μπάρα με αφαιρούμενο επένδυση, χαρακτηριστικά που του προσθέτουν γοητεία.

Το κάθισμα αυτοκινήτου γκρουπ 0+ είναι ένας σωματοφύλακας και είναι στραμμένο προς τα πίσω, ενώ κουμπώνει εύκολα και ασφαλώς με τη βάση ISOFIX στο αυτοκίνητό σας - η απόλυτη click'n'go άνεση. Το κάθισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη βάση ISOFIX και ζώνη 3 σημείων, ή μόνο με τη ζώνη σημείων. Η ζώνη με μηχανισμό γρήγορης αποδέσμευσης παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο μωρό μόλις ολοκληρωθεί το ταξίδι σας. Το κάθισμα κουμπώνει εύκολα στο σκελετό του καροτσιού με τους αντάπτορες που περιλαμβάνονται στο πακέτο και τα εύχρηστα κουμπιά γρήγορης αποδέσμευσης σας επιτρέπουν να μετακινήσετε το μωρό σας από το αυτοκίνητο στο σκελετό του καροτσιού χωρίς να το ξυπνήσετε. Το ρυθμιζόμενο μαξιλάρι κεφαλής και τα προστατευρικά μαξιλαράκια για τους ώμους και το στήθος, προσφέρουν άνεση, ενώ οι πλευρικοί αεραγωγοί και τα αφαιρούμενα για εύκολο πλύσιμο καλύμματα το διατηρούν καθαρό.

Η ασορτί τσάντα αλλαξιέρα έχει σχεδιαστεί για να χωρά οργανωμένα και τακτοποιημένα όλα τα απαραίτητα πραγματα για το μωρό σας. Με τσέπες, κλείσιμο με φερμουάρ, αλλαξιέρα και ρυθμιζόμενο λουρί, όλα είναι στη θέση τους σε αυτή την πρακτική τσάντα. Ο ασορτί ποδόσακος 2 όψεων (fleece για χειμώνα/βα μβακερό για καλοκαίρι), είναι κατάλληλος για όλες τις καιρικές συνθήκες και έχει μια τσέπη για να κρατά  τα χεράκια του ζεστά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Σκελετό με αποσπώμενες ρόδες που αφαιρούνται γρήγορα
  • Port-bebe με λαβή μεταφοράς, στρώμα & αφαιρούμενη επένδυση για εύκολο πλύσιμο
  • Κάθισμα καροτσιού με κουκούλα και προστατευτική μπάρα
  • Κάθισμα αυτοκινήτου γκρούπ  0+
  • Βάση Isofix
  • Αντάπτορες για το κάθισμα αυτοκίνητου
  • Τσάντα αλλαξιέρα με τσαντάκι & αλλαξιέρα
  • Αφαιρούμενο με φερμουάρ ποδόσακο 2 όψεων για εύκολο πλύσιμο
  • Αδιάβροχο για χρήση σε όλες τις λειτουργίες
  • Ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης

Έχει κερδίσει το χρυσό βραβείο ως το καλύτερο Travel System καρότσι