Αλλαξιέρα Easi Peasi

easi peasi Ο βοηθός σας την ώρα  του μπάνιου 

Κάντε την ώρα του μπάνιου, παιχνίδι με το δημοφιλές EasiPeasi, την αλλαξιέρα «αστέρι» με το μυστικό μπανάκι. Ο τέλειος βπηθός σας που θα σας βοηθήσει  να προφυλάξτε τη μέση σας μετά τη εγκυμοσύνη. Με ρόδες που κλειδώνουν και σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιείτε όπου θέλετε.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ήρθε η ώρα για EasiPeasi.

Με χαρακτηριστικά αλλαξιέρας του μέλλοντος, η EasiPeasi της Cosatto φέρνει λύσεις για την αποθήκευση και το μπάνιο με το μυστικό λουτρό. Θέλετε να ελαχιστοποιήσετε το σκύψιμο και το σήκωμα; Επιλέξτε την αλλαξιέρα που σας προσφέρει τα περισσότερα…

Μυστικό μπανάκι - Σηκώστε το στρώμα της αλλαξιέρας και άμπρα κατάμπρα! Εμφανίζεται ένα μπανάκι με ενσωματωμένη στήριξη πλάτης για το μικρό σας αγγελούδι.

Χωρίς κόπο - Το νερό του μπάνιου εξαφανίζεται χωρίς σκύψιμο – μόνο με τη σκέψη. Αστιευόμαστε…στην πραγματικότητα, είναι ο εύχρηστος σωλήνας αποστράγγισης που κάνει τη δουλειά.

Έξυπνα χωρίσματα – Αποθηκεύστε το σφουγγαράκι του, βάλτε τις λοσιόν στη σειρά, διπλώστε και στοιχίστε τις πάνες και τις πετσέτες, ακόμη και το λαστιχένιο παπάκι έχει τη θέση του στη θήκη για τα βρεγμένα αντικείμενα.

Στέκεται όπου το βάλετε – Το μαγικό στρωματάκι με τις ανυψωμένες πλευρές ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο να γυρίσει το μωράκι σας. Μετακινήστε το EasiPeasi όπου το χρειάζεστε και στη συνέχεια ασφαλίστε τις ρόδες για να το σταθεροποιήσετε. (Πάντα να επιβλέπετε).

Πολυτάλαντο θαύμα - Γιατί κάθε μωρό αξίζει να καθαριστεί, να αλλάξει και να διασκεδάσει στο δημοφιλέστερο μπανάκι με ρόδες.

Πάντα να επιβλέπετε το παιδί σας όταν χρησιμοποιείτε το EasiPeasi.

  • Πρακτικό και εύκολο στη χρήση, δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε το νερό, χάρη στην πρακτική αποστράγγιση, ελαχιστοποιεί την ακαταστασία από τους αφρούς και το νερό
  • Αλλαξιερα με μαλακό στρωματάκι
  • Μπανιέρα με πρακτικό σωλήνα αποστράγγισης
  • Θήκες αποθήκευσης στο κάτω ράφι για πετσέτες, πάνες και άλλα αντικείμενα
  • Εύχρηστη τσάντα αποθήκευσης
  • Ρόδες με δυνατότητα κλειδώματος
  • Σύμφωνη με το πρότυπο BSEN 12221: 2008 + A1: 2013
  • Κατάλληλη από τη γέννηση μέχρι 11kg

Συναρμολογημένο Μέγεθος: Μ: 83 x Π: 60 x Υ: 103 cm

Βάρος: 11.8kg

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.