Belly Bandit Ζώνη λοχείας Bamboo Μαύρη και Μπεζ

69.90 
BA
+
Πληρώστε το με Άτοκες Δόσεις
2 μήνες x 34.95 €

Το Belly Wrap με Viscose από Bamboo είναι η φυσική επιλογή, κυριολεκτικά. Αυτό το Belly Bandit Belly Wrap συνδυάζει μαλακή και κομψή εφαρμογή με τη σταθερότητα και την  πίεση που χρειάζεστε για να αναμορφώσετε την κοιλιά, τη μέση και τους γοφούς σας.

Η  αποκλειστική μας τεχνολογία PowerCompress Core™ είναι το μυστικό σας όπλο για να επιταχύνετε τη διαδικασία επούλωσης και να επιστρέψετε στο νούμερο ρούχων που είχατε προ εγκυμοσύνης ή και μικρότερο.

Τα Belly Bandit® Belly Wraps είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με τη ρηλαξίνη, μια φυσική ορμόνη που παράγεται στην διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η ρηλαξίνη επιτρέπει στη λεκάνη και τους συνδέσμους να χαλαρώσουν για να διευκολύνουν τη γέννηση του παιδιού και παραμένει στο σώμα για ορισμένο χρονικό διάστημα μετά τη γέννα. Φορέστε το Belly Bandit® Belly Wrap για τουλάχιστον 6 με 10 εβδομάδες μετά τη γέννα για να σας βοηθήσει να έχετε άμεσα  και εμφανή αποτελέσματα.

  • Στηρίζει την πλάτη, τα πόδια και τους μυς του κορμού
  • Βοηθά να χάσετε πόντους και να φανείτε λεπτότερη στη στιγμή
  • Προσφέρει στήριξη καθώς θηλάζετε 
  • Προσφέρει ανακούφιση μετά από καισαρική τομή 
  • Βοηθάει να ελαχιστοποιηθούν οι ραγάδες 
  • Επιταχύνει την επούλωση 
  • Παρέχει μικρή ιατρική πίεση για την πιο γρήγορη αποβολή υγρών από το σώμα
  • Μπορεί να βοηθήσει στη μνήμη των μυών και στο σχηματισμό της σιλουέτας
  • Βοηθάει στη διάσταση των μυών (διαχωρισμό του ορθού κοιλιακού) γνωστή και ως diastasis recti

Για να υπολογίσετε το μέγεθος της ζώνης υπάρχουν δύο τρόποι: ο ένας είναι μετρώντας την περιφέρεια μέσης πριν την εγκυμοσύνη και υπολογίστε 1 με 2 νούμερα μεγαλύτερο από το νούμερο σας , και ο δεύτερος αν είστε έγκυος και θέλετε να αγοράσετε τη ζώνη για αμέσως μετά τη γέννα,  μετρήστε την κοιλιά σας (στο ύψος του αφαλού) λίγο πριν γεννήσετε και αφαιρέστε 8-12εκ για το μέγεθος της ζώνης.

 

MEΓΕΘΟΛΟΓΙΟ

Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν τη ζώνη λοχείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο πίνακας σας δίνει μια καλή πρόβλεψη του πιθανού μεγέθους σας αμέσως μετά τη γέννα.

Η συμβουλή μας είναι αν είστε ανάμεσα σε δύο νούμερα επιλέξτε το μικρότερο.

Παρακολουθήστε το βίντεο με την ηθοποιό Rachel Ray από τη σειρά Gossip Girl που μιλάει για τη ζώνη Belly Bandit

 

Kourtney Kardashian

“I designed a Limited Edition Belly Bandit® that I have been using successfully since giving birth. One of the first things my friends with kids told me when I got pregnant was “buy a Belly Bandit!” So I was thrilled to team up with them and actually get to design one so that it is sexy, stylish and actually helps tighten and shrink your belly after giving birth. It also totally helped support my back."

 
 

Whitney Port 

Kelly Rowald

 

Christina Applegate

"Like many moms, I jumped right back into work after having my baby. Belly Bandit's Mother Tucker Compression Tank gave me the support and confidence I needed to get back into my pre-baby clothes."

Holly Madison

 

Julie Bowen

“Twins destroyed my body; seriously. Belly Bandit had me back into my "almost skinny" jeans in 8 weeks.”

— Julie Bowen (Modern Family)

 
Bought this product
Την παρέλαβα σήμερα και δεν το μετανιώνω. Νιώθω πολύ καλύτερα όταν τη φοράω. Είχα πάρει μια άλλη μάρκα πριν αγοράσω αυτή. Με βοήθησε κ εκείνη αλλά δοκιμάζοντας αυτή βλέπω τη διαφορά και στην ποιότητα κ στο αποτέλεσμα.0
0
Reply
Bought this product
Έχω 2 εβδομάδες τώρα που φοράω τη ζώνη μου και είδα μεγάλη διαφορά! Η μέση μου είναι καλύτερα και νοιώθω πιο "μαζεμένη" και άνετη. Μακάρι να την γνώριζα και στο πρώτο μου παιδί.
0
0
Reply
Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!

H μαμά και Vlogger Victoria Fesenco παρουσιάζει στο βίντεο τα καταπληκτικά αποτελέσματα της ζώνης Belly Bandit Original μετά από 3 μήνες χρήση.