ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Στοιβαζόμενοι κύβοι

Οι στοιβαζόμενοι κύβοι συστήνονται σαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για μικρά παιδιά, για την ανάπτυξη ττου συντονισμού μάτι - χέρια καθώς βάζουν τον ένα κύβο πάνω στον άλλον. Tα παιχνίδια με θέμα τις κινητικές δραστηριότητες επιτρέπουν στα παιδιά να αναπτύξουν πέρα από τις φυσικές τους κινήσεις (ισορροπία, δεξιοτεχνία)  την υπομονή, την επιμονή. τη μνήμη τους και φυσικά στο τέλος έρχεται η επιβράβευση! 

Αποτελείται από 10 κύβους και με συνολικό ύψος τα 86cm.

Με τα φωτεινά τους χρώματα και τα χαρούμενα σχέδια από αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν με τις ώρες στοιβάζοντας τον έναν πάνω στον άλλον και φτιάχνοντας πύργους να τους γκρεμίζουν μετά ή να κρύβουν τον έναν μέσα στον άλλον και να μαθαίνουν τα μεγέθη. Απο μικρότερο στο μεγαλύτερο και το αντίθετο.

Το παιχνίδι αυτό είναι μια πρόκληση για τα παιδιά καθώς πρέπει να σταθούν όρθια για να βάλουν το ένα κύβο πάνω στον άλλον για να φτιάξουν ένα ψηλό πύργο ή να τα βάλουν όλα μέσα στο κουτί με την σωστή σειρά. 

Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορεί να κάνει ένα παιδί με τους κύβους γιαυτό και είναι ένα πιο τα δημοφιλή παιχνίδια! Μεταφέρεται εύκολα και είναι το ιδανικό παιχνίδι για να έχετε πάντα μαζί σας.

Είναι μια απόλαυση ακόμα και για εσάς που τα παρακολουθείται να παίζουν!

H Barbo Toys, ειδικεύεται στην κατασκευή παιχνιδιών με σκοπό την διασκέδαση και εκπαίδευση των παιδιών.

Μελετημένα  υλικά φιλικά στο παιδί, πρωτότυπο σχεδιασμό και απίστευτα χρώματα που ξετρελαίνουν τα παιδιά!

Δείτε όλη τη συλλογή της Barbo Toys.