ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon
Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon

Babyono Καρέκλα φαγητού Raccoon


 

99.00 

BN265/01
Εξαντλήθηκε

Ξεκινάει το μωρό σας στερεέες τροφές και αναρωτιέστε ποια καρέκλα είναι η ιδανική;

Σας προτείνουμε την καρέκλα φαγητού της BabyOno! Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από καμία άλλη καρέκλα και είναι σε εξαιρετική τιμή!

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της: 

  • Άνετο, πολύ μαλακό και ευρύχωρο κάθισμα. Το μωρό σας θα μπορεί να κάτσει στην καρέκλα από τους 5 μήνες έως και 3 ετών τουλάχιστον. Είναι τόσο άνετη που καμιά φορά θα παίρνει και κανέναν υπνάκο μετά το φαγητό του στην καρέκλα του!
  • Με ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού και τις δικές σας. Ανεβοκατεβάζοντας το κάθισμα καθ' ύψος - είναι 6 οι δυνατές θέσεις ρύθμισης ύψους - μπορείτε να το φέρετε στο τραπέζι σας και να μπορεί το μωρό σας να φάει μαζί σας, ή μπορεί να το ανεβάσετε πιο ψηλά αν θέλετε να το ταϊσετε, ή να το κατεβάσετε ακόμη πιο χαμηλά, αν θέλετε να παίξετε μαζί του ένα παιχνίδι. 
  • Ζώνες για την ασφάλεια του παιδιού σας. Με την ζώνη 5 σημείων του καθίσματος θα είστε σίγουροι ότι το μωρό σας όσο ζωηρό και αν είναι θα είναι ασφαλές στο κάθισμά του. 
  • Επικλινές κάθισμα, σε 3 θέσεις. Θυμάστε που λέγαμε ότι μπορεί να πάρει υπνάκο; Μην σας κάνει εντύπωση αν το μωρό σας κοιμηθεί ακόμη και 2 ώρες μετά το φαγητό του επάνω σε αυτό το άνετο κάθισμα. 
  • Υποπόδιο για να μην κρέμονται τα πόδια του μωρού σας, αλλά να στηρίζονται στο κατάλληλο ύψος
  • Ψηλή πλάτη, θα δείτε ότι αυτή η καρέκλα θα μείνει στο χώρο της κουζίνας σας για πολύ καιρό και το μωρό σας θα τη χρησιμοποιεί ακόμη και όταν έχει ψηλώσει πολύ. 
  • Με δίσκο που αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Αυτόν τον δίσκο θα τον χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για φαγητό αλλά και για παιχνίδι και ζωγραφίες!

Σε δύο υπέροχα χρώματα, επιλέξτε ανάμεσα στο Raccon (κόκκινο) και Rabbit (Μπλε), η καρέκλα BabyOno ταιριάζει σε κάθε σπίτι και θα κάνει χαρούμενο κάθε μωράκι στα πρώτα του γεύματα!

Με την εγγύηση της BabyOno, που υπόσχεται την ποιότητα και την αξιοπιστία αυτής της καρέκλας, να είστε σίγουροι ότι κάνατε την σωστή επιλογή!

    

Χαρακτηριστικά:

- 5 σημεία ασφάλειας ζώνης
- 3 επίπεδα ρύθμισης πλάτης
- 6 επίπεδα ρύθμισης ύψους
- προσαρμόσιμη απόσταση μεταξύ δίσκου και καθίσματος
- μαξιλαράκι για μικρότερα παιδιά
- αφαιρούμενος δίσκος
- πλένεται εύκολα
- μαλακό κάθισμα
- ψηλή πλάτη
- υποπόδιο