ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
White and pastel StarChild

White and pastel StarChild


 

24.00 

Διαθέσιμο
+

Η απόλυτη πολυτέλεια στα πόδια του μωρού σας!

Τα παπούτσια Starchild, είναι χειροποίητα, κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Αγγλία από γνήσια δέρματα που εισάγονται από Ιταλία. Τα ιδανικά παπούτσια για τα πρώτα του βήματα. Η δεύτερη καλύτερη επιλογή για να μάθει να περπατάει, μετά από ξυπόλυτο. 

Τα χρώματα και οι κλωστές που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ελεγμένα για την ασφάλεια του μωρού και περιβαλλοντικά φιλικά. 

Όσοι έχετε ήδη αγοράσει ένα ζευγάρι βρεφικά παπούτσια, ξέρετε πως όσο χαριτωμένα και αν είναι, το βασικό πρόβλημα είναι ότι πάντα θα χάσετε το ένα ή και τα δύο. Τα Starchild είναι εκεί για να μείνουν. Με την ειδική κατασκευή και ελαστικότητα γύρω από τον αστράγαλο, τα παπούτσια θα μπαίνουν πολύ εύκολα στα ποδαράκια του, αλλά κυρίως.... δε θα βγαίνουν χωρίς τη δική σας θέληση. Δε λύνονται, δε γλυστράνε, δε χάνονται. 

Είναι τα τέλεια παπούτσια για τα πρώτα του βήματα. Σίγουρα το παιδί διευκολύνεται όταν είναι ξυπόλυτο, όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Η αμέσως καλύτερη λύση είναι τα παπούτσια Starchild. Θα το βοηθήσουν στα πρώτα του βηματάκια, αφήνοντας το δέρμα να αναπνεύσει, επιτρέποντας την ευκινησία και ανάπτυξη του πέλματος μέσα στο παπούτσι. 

100% δέρμα, ο πάτος είναι από δέρμα σουέτ για να μη γλυστράει. 

Ως η Νο1 εταιρεία βρεφικών παπουτσιών στην Αγγλία, έχουν φορεθεί και από πολλά παιδιά των celebrities.