ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
KiETLA  Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style
KiETLA  Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style KiETLA  Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style KiETLA  Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style KiETLA  Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style KiETLA  Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style KiETLA  Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style KiETLA  Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style

KiETLA Καπέλo 2 όψεων με UV προστασία Graphik Style


 

22.90 

KA*GRAPHIK
+

Ένα αξεσουάρ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV

Ένας υπέροχος συνδυασμός μοντέρνου και ρετρό, με διαχρονικό στυλ και μοτίβα της εποχής μας, μακριά από τα παραδοσιακά υλικά και κατά των ακτίνων UV, το νέο δημιούργημα της KiETLA είναι 100% βαμβακερό με δείκτη προστασίας UPF 50+ και από τις δύο πλευρές.

Και ναι, το KAPEL λειτουργεί πραγματικά σαν ομπρέλα, με μεγάλο γείσο που γυρίζει για να προστατεύετε το πρόσωπο ή τους ώμους από τον ήλιο ανάλογα με την δραστηριότητα ή την θέση του παιδιού.
Για να διασφαλίσετε την άνεση και να διατηρήσετε αυτό το αξεσουάρ που σας προστατεύει, η KiETLA  έχει προσθέσει κορδονάκια που δένουν γύρω από το πρόσωπο καθώς και ένα σύστημα πιασίματος για τα γυαλιά ηλίου.

Επιπλέον, η μοναδικότητα του KAPEL έγκειται στην διπλή του όψη, που συνδυάζει δυο θρυλικά λουκ: την εμπριμέ Capeline και το πιο σικάτο Panama σε μαύρο & άσπρο.
Και όταν αγαπάμε δεν τα μετράμε: το καπέλο διατίθεται σε 6 μεγέθη για να φορά το παιδί σας το αγαπημένο του σχέδιο από 6 μηνών έως 9+ ετών!

Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, συνδυάστε το καπέλο με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Kietla με 100% προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία - κατηγορία φακών Νο 4 η υψηλότερη. Δείτε τα ΕΔΩ ή με το ολοκληρωμένο σετ δώρου (καπέλο + γυαλιά Kietla) ΕΔΩ

Μεγέθη:

6-12 μηνών - 45cm-47cm
12-24 μηνών - 47cm-49cm
2-4 ετών - 50cm-52cm
4-6 ετών - 52cm-54cm
6-9 ετών - 56cm
9+ ετών - 58cm

Γαλλικός σχεδιασμός - Γαλλική φινέτσα - Γαλλική κατασκευή