ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Δώρα για τα πρώτα του Χριστούγεννα

Τα πιο σημαντικά Χριστούγεννα στη ζωή του είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα!
Κάντε τα αξέχαστα, με ένα παιχνιδι ενθύμιο που πάντα θα σας φέρνει στο μυαλό τα πιο όμορφα, τα πιο γλυκά, τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα της ζωής σας. 
 
Το αγαπημένο του παιχνίδι μέσα σε μία Χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα. Θα στολίζει το δέντρο σας για χρόνια!
 
Η Σόφι μας σε Χριστουγεννιάτικη συσκευασία μαζί με δύο Χριστουγεννιάτικες μπάλες!
 

Ένα υπέροχο σετ από την Grobag. Περιλαμβάνει 1 Χριστουγεννιάτικη σαλιάρα - μπαντάνα, 1 Χριστουγεννιάτικο πανάκι παρηγοριάς Τάρανδος και 1 Χριστουγεννιάτικη κάλτσα 

Αμέτρητες ιστορίες και εκπλήξεις σε αυτό το υπέροχο Χριστογεννιάτικο ημερολόγιο! 

5. Milestone φωτοκάρτες "First Christmas"  6.95€

Στο βιβλιαράκι "First Christmas" υπάρχουν 6 κάρτες που κόβονται με περφορέ και συμπληρώνεται εσείς με τα δικά σας γράμματα τα στοιχεία όπως ημερομηνία ή περιγραφή του outfit!Τοποθετήστε την συμπληρωμένη κάρτα μαζί με το παιδί σας και η φωτογραφία είναι τέλεια!

6. Milestone Αναμνηστικό στολίδι 15.90€

Χειροποίητη γυάλινη μπάλα, για να  "κρατήσετε" την ανάμνηση της πιο όμορφης εποχής του χρόνου! Μέσα στην γυάλινη μπάλα τοποθετήστε κάθε χρόνο ένα χαρτί τυλιγμένο σε πάπυρο με την ευχή ή μια γλυκια ανάμνηση σας από τη χρονιά που πέρασε, κλείστε το με το φελλό και στολίστε την μπάλα. Σε 12 χρόνια το παιδί σας θα έχει στα χέρια του έναν θησαυρό.

Οι άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.