ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2103422583
Penny Scallan: Sleeping bag " Big City"
Penny Scallan: Sleeping bag " Big City" Penny Scallan: Sleeping bag " Big City" Penny Scallan: Sleeping bag " Big City" Penny Scallan: Sleeping bag " Big City" Penny Scallan: Sleeping bag " Big City"

Penny Scallan: Sleeping bag " Big City"


 

70.00 

NMBC
Διαθέσιμο
+
 

Αυτό το sleeping bag θα γίνει το αγαπημένο μέρος του παιδιού σας! Και σκεφτείτε το θα βάζατε ποτέ το παιδί σας να κοιμηθεί, σε ένα πολυεστερικό sleeping bag?

Οι υπνόσακοι της Penny Scallan είναι ιδανικοί για sleepovers (η λέξη της μόδας που τα μικρά σας πηγαίνουν σε σπίτι φίλου/φίλης να κοιμηθούν), ταξίδι, παρακολούθηση τηλεόρασης στο πάτωμα, στους παιδικούς σταθμούς ή στον ύπνο στο σπίτι.

Τυλίγεται και κλείνει με velcro για να το μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε το χρειαστείτε. 

  • 100% βαμβακερό κάλυμμα
  • Τυλίγεται και κλείνει με velcro για εύκολη μεταφορά
  • Η ενσωματωμένη κουβέρτα μπορεί να τραβηχτεί για έξτρα άνεση
  • Κατάλληλο για "sleepovers", ταξίδι, στο σπίτι ή στον παιδικό σταθμό
  • Αποσπώμενο μαξιλάρι
  • Πλένεται στο πληντύριο

Διαστάσεις: 60cm πλάτος x 130 μάκρος (κουβέρτα: 80cm πλάτος x 97.5cm μάκρος)

 
Ξεχώρισε από το πλήθος 
Η PennyScallan είναι ένας ανεξάρτητος και μοναδικός σχεδιαστικός οίκος

Η PennyScallan ξεκίνησε στην Αυστραλία πριν από 12 χρόνια και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία brands του κόσμου στο χώρο παιδικών αξεσουάρ, με περισσότερα από 2000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο να εκθέτουν τα προϊόντα της.

Βασικές αξίες σχεδιασμού της είναι τα κομψά, λειτουργικά αντικείμενα που ενσωματώνουν σχέδια με προσωπικότητα.

Η σειρά PennyScallan περιλαμβάνει σακίδια, τσάντες φαγητού, αδιάβροχα, γαλότσες, ομπρέλες, βαλίτσες, διακοσμητικά σπιτιού, σκεύη φαγητού, καπέλα και πολλά άλλα.

Το 100% βαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη ασφαλή επίστρωση, χαρακτηρίζει τα προϊόντα PennyScallan και τα καθιστά MUST αντικείμενα για τις μαμάδες που αναζητούν όχι απλά μοντέρνα προϊοντα αλλά ανθεκτικά και πρακτικά επίσης.

Γνωρίστε τη συλλογή PennyScallanDesign και αφήστε την να σας παρασύρει! Γιατί με τα PennyScallan «ένα κoμμάτι δεν είναι ποτέ αρκετό!»

 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε