Κερδίζετε 20%

Addbaby Επιγονατίδες για μπουσούλιμα - Ροζ κορώνα

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 14.90 
11.90 
Κερδίστε: 3.00 € (20%)
AB108319-1
Διαθέσιμο
+
Κερδίστε έκπτωση για περισσότερα τεμάχια:
Ποσότητα 2+ 3+
Τιμή 14.00 € 12.00 €

Επιγονατίδες με λειτουργικές σιλικόνες για να μην γλιστράει το μωρό όταν μπουσουλάει. 

Το μπουσούλημα είναι ο πρώτος τρόπος του μωρού σας να μετακινείται μόνο του. Μπουσουλώντας θα μάθει να κρατάει την ισορροπία του με τα χέρια και τα γόνατά του. Το μπουσούλημα είναι απαραίτητο στάδιο στην ολοκληρωμένη ανάπτηξη του παιδιού. Μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε και να πάτε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο περπάτημα. Είναι πολύ σημαντικό για το παιδί να δυναμώσει τους καρπούς του και τα ισχία του. Παιδιά που δεν έχουν μπουσουλήσει πολύ, συχνά μεγαλώνοντας το βρίσκουν μπροστά τους όταν χρειάζεται να πιάσουν το μολύβι, να κάνουν δουλειές με τους καρπούς τους. Μιλάμε εκ πείρας...

Τώρα αν θέλετε να διευκολύνετε το μωρό σας στα πρώτα του μπουσουλήματα, να μην πονάνε τα γόνατα από την τριβή με το πάτωμα, βάλτε του επιγονατίδες :-)

Θα του κάνετε την εμπειρία του μπουσουλήματος πιο ευχάριστη και δεν θα ανησυχείτε αν πονάνε τα γόνατά του ή για γρατσουνιές και μικροατυχήματα!

Οι μπουσουλοεπιγονατίδες τις Add Baby είναι φανταστικές και θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στις πρώτες αναζητήσεις του μωρού σας!

Υλικό:

80% βαμβάκι
15% Πολυαμίδιο
5% Lycra