ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 7%
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Grobag 2 υπνόσακοι όποιους διαλέξετε

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Grobag 2 υπνόσακοι όποιους διαλέξετε


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 75.00   

69.90 

Κερδίζετε : 5.10  (7%)
Διαθέσιμο
+

Αυτή είναι μία μοναδική προσφορά για τις μαμάδες που αγαπούν τους υπνόσακους Gro και τα μωρά τους τους έχουν συνηθίσει, καθώς πάντα χρειάζεστε τουλάχιστον δύο υπνόσακους. Πχ. έναν για το μεσημέρι πιο ελαφρύ και έναν πιο ζεστό για το βραδάκι. Έναν για τις βόλτες και έναν μόνο για το σπίτι. Έναν χειμωνιάτικο και έναν καλοκαιρινό και ότι άλλους συνδυασμούς μπορείτε να κάνετε. 

Η Gro Bag η μόνη εταιρεία που μπορεί με ασφάλεια να ισχυριστεί ότι είναι η Παγκόσμια Ειδικη στον Ύπνο του μωρού, σας έχει όλες τις λύσεις και τις εναλλακτικές που μπορείτε να φανταστείτε. 

Γράψτε μας σε σχόλιο στο τέλος της παραγγελίας σας ποιους 2 υπνόσακους διαλέτετε. 

Θα πρέπει να μας γράψετε για κάθε υπνόσακο από τους 2,

  • Επιθυμητό σχέδιο,
  • Tog και
  • Νούμερο 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΕΩΣ 36 ΜΗΝΩΝ

Προτείνουμε να επιλέξετε για την τωρινή εποχή έναν υπνόσακο της εποχής στο νούμερό σας και για την εποχή που έρχεται ένα υπνόσακο της επόμενης εποχής στο επόμενο νούμερο. 

Δείτε όλα τα σχέδια και νούμερα εδώ.

Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο στο 210 3422583 να σας βοηθήσουμε στην παραγγελία σας. 

Εξαιρετικά προϊόντα, πολύ καλή η περιγραφή στην ιστοσελίδα, πολύ καλή εξυπηρέτηση!

Σήμερα παρέλαβα τους υπνόσακους της gro για την μικρή μου και επιτέλους κοιμήθηκε!! Τις τελευταίες μέρες λόγω κρύου είχαμε χάσει τον ύπνο μας!!

Η εταιρεία Gro Bag ΔΕΝ κατασκευάζει υπνόσακους με μανίκια.

Η εταιρεία Gro Bag σε συνεργασία με το Lullaby Trust, το Βρετανικό Οργανισμό που διερευνά θέματα ασφαλούς βρεφικού ύπνου, θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου / SIDS και συμπαραστέκεται στις οικογένειες που υπήρξαν άτυχες, έχουν δημιουργήσει το Βρετανικό Πρότυπο για τους υπνόσακους, το οποίο υιοθέτησε και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με το πρότυπο αυτό, τα μανίκια δεν ενδύκνεινται για τον ασφαλή ύπνο του μωρού, γιατί ενέχουν κινδύνους υπερθέρμανσης.

ΟΙ υπνόσακοι χωρίς μανίκια επιτρέπουν καλύτερα την κυκλοφορία του αέρα και με δεδομένο ότι αφήνουν τα χέρια του παιδιού ακάλυπτα το βοηθούν όταν χρειάζεται να αποβάλει θερμότητα και να αυτορυθμίζει τη θερμοκρασία του. Άλλωστε θα προσέξετε ότι και τα παιδιά που κοιμούνται με κουβέρτες, πάντα θέλουν να έχουν τα χέρια τους έξω από την κουβέρτα.

Με απλά λόγια, σκεφτείτε τον εαυτό σας κουκουλωμένο με ένα πάπλωμα ζεστό και να είστε ανήμποροι να το ανασηκώσετε να πάρετε αέρα ή να βγάλετε τα χέρια σας έξω από το πάπλωμα.
Καμία μεγάλη και επώνυμη εταιρία πλέον δεν παράγει υπνόσακους με μανίκια.

Tog σημαίνει πόσο χονδρός θα ειναι ο υπνόσακός σας και για ποιες θερμοκρασίες δωματίου προορίζεται. Οι υπνόσακοι GroBag που έρχονται στην Ελλάδα είναι μέχρι 2.5 tog καθώς η θερμοκρασία μέσα στα σπίτια σπάνια είναι κάτω των 16°C.

Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 24-26°C επιλέξτε υπνόσακο 0.5 tog

Αν το δικό σας πάπλωμα είναι για παράδειγμα 6 tog και λογικά απορείτε πως το παιδί δεν θα κρυώνει μέσα σε ένα υπνόσακο 2.5 tog σκεφτείτε ότι ο υπνόσακος τυλίγει το παιδί και από την κάτω του πλευρά, ενώ εσείς με το πάπλωμα απλά σκεπάζεστε. Οι υπνόσακοι GroBag είναι εγγυημένα οι πλέον ασφαλείς υπνόσακοι. Οι προδιαγραφές τους έχουν τεθεί σε συνεργασία με το Lullaby Trust τον Βρετανικό Οργανισμό που ερευνά τα θέματα ασφαλούς ύπνου των μωρών για να είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια του μωρού σας.
Αν χρειαστείτε 2 υπνόσακους, κάτι που συστήνουμε πάντα, μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς μας για αγορά 2 υπνόσακων στην τιμή των 65 ευρώ.

Ανάλογα με τη θερμοκρασία στο σπίτι και τα tog που έχετε επιλέξει θα ντύσετε και το παιδί σας μέσα από τον υπνόσακο. 

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες του πίνακα, που ούτως ή αλλιώς περιέχονται και στη συσκευασία του υπνόσακου που θα παραλάβετε. (όπου λέμε κορμάκι εννοούμε τα παιδικά φανελάκια που κλείνουν κάτω από την πάνα και όπου λεμε φορμάκι εννοούμε το κορμάκι με πόδια)

Θερμοκρασία Δωματίου 2.5 tog 1 tog 0.5 tog
23°C     αμάνικο κορμάκι
21°C    κοντομάνικο κορμάκι  
20°C μακρυμάνικο κορμάκι

μακρυμάνικο κορμάκι και πάνω μέρος πυζάμας

 
18-20°C  μακρυμάνικο φορμάκι    
16-18°C αμάνικο ή κοντομάνικο κορμάκι ή φανελάκι και μακρυμάνικο φορμάκι    

Ο ιδανικός χρόνος για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε στο μωρό σας έναν υπνόσακο Grobag είναι όταν το μωρό σας ζυγίζει περισσότερο από 4 κιλά (0-6 μηνών μέγεθος). Το κεφαλάκι του, δεν πρέπει να χωράει να περάσει από την λαιμόκοψη όταν είναι κουμπωμένος ο υπνόσακος, διαφορετικά θα είναι μεγάλος. 

Ελέγξε τον παρακάτω πίνακα για να βρείτε το σωστό μέγεθος για το δικό σας μωράκι!