ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 50%
BOBBLE, Παγούρι που φιλτράρει το νερό 385ML
BOBBLE, Παγούρι που φιλτράρει το νερό 385ML BOBBLE, Παγούρι που φιλτράρει το νερό 385ML

BOBBLE, Παγούρι που φιλτράρει το νερό 385ML


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 10.50   

5.25 

Κερδίζετε : 5.25  (50%)
MOV030
Ετοιμοπαράδοτο
+

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα ποτήρια/μπουκάλια νερό πίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο τους;

Πόσο σίγουροι είστε για το νερό που δίνετε στα παιδιά σας όταν είναι εκτός σπιτιού;

Τα παγούρια bobble είναι φτιαγμένα από πλαστικό PVC που δεν περιέχει φθαλικά και BPA. 

Το βασικό τους όμως πλεονέκτημα είναι ότι φιλτράρουν το νερό την ώρα που το πίνετε!

Έτσι ξέρετε πάντα ότι τόσο εσείς όσο και το παιδί σας πίνετε καλό νερό καθαρισμένο από χλώριο και οργανικά κατάλειπα που αποδειγμένα βλάπτουν την υγεία μας. 

Το φιλτράρισμα του νερού γίνεται με φίλτρο άνρθακα. Όταν το νερό περνά μέσα από το φίλτρο, ο άνθρακας απομακρύνει όλα τα βλαβερά στοιχεία του νερού. 

Το Bobble είναι η όμορφη, έξυπνη και κομψή εναλλακτική στα πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης που βλάπτουν τόσο το περιβάλλον όσο και το πορτοφόλι σας. 

Κάθε φίλτρο ισοδυναμεί με 300 μπουκάλια μίας χρήσης. Μετά από ένα χρόνο χρήσης θα έχετε σώσει το περιβάλλον από χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια, απλά και μόνο γεμίζοντας και πίνοντας νερό από τη βρύση σας!

Το Βοbble είναι BPA free, phylates free, κατασκευάζεται στην Αμερική και όπως λένε και οι Αμερικάνοι για το προϊόν και "guilt free". 

Χαρείτε καλό πόσιμο νερό όπου και αν βρίσκεστε με αυτήν την παγκόσμια καινοτομία!

  • Κατασκευάζεται στην Αμερική
  • Χωρίς BPA, φθαλικά και βλαβερά PVC
  • Φιλτράρει την ώρα που πίνετε
  • Κατασκευάζεται από 100% ανακυκλούμενο PET και είναι το ίδιο ανακυκλώσιμο
  • Ξαναγεμίστε το μπουκάλι σας πολλές, πολλές φορές!

Για να μάθετε πως λειτουργεί δείτε το video: 


Αρχή λειτουργίας:

Το boblle λειτουργεί με ενεργό φίλτρο άνθρακα που έχει μικρό ηλεκτροθετικό φορτίο που έλκει τα χημικά και τις ακαθαρσίες. Καθώς το νερό περνάει από τη θετικά φορτισμένη επιφάνεια του άνθρακα, τα αρνητικά ιόντα των κατάλειπων του νερού έλκονται από στις επιφάνειες των κόκκων του άνθρακα. 

Τα φίλτρα άνθρακα απαιτούν πολύ μικρή συντήρηση και ο άνθρακας είναι ίσως το πιο φυσικό ισχυρό απορροφητικό των διάφορων χημικών ουσιών. Το φίλτρο του Booble απομακρύνει τα οργανικά κατάλειπα του νερού της βρύσης και όχι απλά ικανοποιεί, αλλά και υπερβαίνει τα NSF Standard 42  για τη μείωση του χλωρίου και τη βελτίωση της γεύσης και οσμής του νερού. 

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε να αλλάζετε το φίλτρο σας κάθε 2 μήνες ή μετά από κατανάλωση 150 λίτρων νερού. Στο μικρό μπουκάλι, τουλάχιστον 400 γεμίσματα. Το φίλτρο Booble πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με το μπουκάλι Booble. 

Προειδοποίηση: Μη το χρησιμοποιείται όταν το νερό είναι μικροβιολογικά μη ασφαλές ή άγνωστης ποιότητας. 

Εδώ θα βρείτε και τα ανταλλακτικά φίλτρα τα οποία συστήνουμε να αλλάζετε κάθε 2 μήνες ή μετά από κατανάλωση 150 λίτρων νερού.