ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red
Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red

Babylonia Tricot-Slen Cool Ribbon red


 

64.90 

BS932
Διαθέσιμο
+

Ο πιο καινοτόμος μάρσιπος είναι εδώ!

H Βαβυλωνία έχει εισάγει ένα νέο τύλιγμα για τα μωρά (wrap), με ένα εξαιρετικά ελαφρύ και ευχάριστα δροσερό ύφασμα ,κατασκευασμένο από NEWLIFE ™.

Πρόκειται για ύφασμα το οποίο έχει φτιαχτεί με μια μοναδική τεχνική, από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια .

Αυτός το καινοτόμος τρόπος για να τυλίξεις το μωρό, κερδίσει το βραβείο καινοτομίας BabyStuf στην Ολλανδία!
Είναι εκπληκτικός μάρσιπος!
- Είναι ευχάριστα δροσερός το καλοκαίρι αλλά και εξίσου άνετος τον χειμώνα.
- Φοριέται εύκολα, είναι εξαιρετικά ελαφρύς και παρέχει τέλεια στήριξη.
- Τυλίγεται εύκολα γύρω από εσάς και το μωρό.
- Στεγνώνει αμέσως και δεν χρειάζεται σίδερο.

Δείτε το Βίντεο με τις οδηγίες χρήσης

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις ένα μωρό και καθόλου βοήθεια. Κάπως έτσι ήμουν και εγώ. Πολλές ώρες στο σπίτι μόνη, με το μωρό μου αγκαλιά να πρέπει όμως και ψωμί να αγοράσω και ορούς από το φαρμακείο και τα σκουπίδια να βγάλω και supermarket να πεταχτώ και άλλα πολλά. 
 
Κάπως έτσι γνώρισα τους μάρσιπους. Ξεκίνησα με έναν απλό συμβατικό μάρσιπο που στην αρχή με βόλεψε. Όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε αν τον φορέσει ο άντρας μου όμως μου είπε: "Εγώ το Θανάση από τα α...δια δεν τον ξανακρεμάω". Και είχε δίκιο. Παράλληλα το μωρό έπαιρνε βάρος, η μέση μου πονούσε πολύ και ήταν αδύνατο να τον κρατώ πολύ ώρα με το συμβατικό μάρσιπο. 
 
Μία μέρα περπατώντας στην Ομόνοια, είδα μία κυρία να έχει το μωρό της σε ένα sling και να μπαίνει σε ένα μαγαζί με βιολογικά. Σε πλάγια θέση, πάνω στο γοφό, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο και μου φάνηκε πολύ βολικό. Έχω χρόνιο πρόβλημα με τη μέση μου και ξέρω πως να κρατάω το βάρος αρκετά ψηλά και στο πλάι είναι πιο βολικό. Την ακολούθησα και τη ρώτησα για το μάρσιπό της. Μου είπε ότι τον πήρε με σύσταση της La Leche League (Σύνδεσμος Θηλασμού) Ελλάδος. 
 
Βρήκα τη λύση στο πρόβλημά μου. Παρήγγειλα απευθείας τον πρώτο μου μάρσιπο. Και από τότε η ζωή μου έγινε πολύ πιο απλή. Δεν χρειαζόταν πια να έχω μαζί μου το καρότσι, μπορούσα να πεταχτώ στις δουλειές γύρω από το σπίτι πολύ γρήγορα και η μέση μου δεν πονούσε. 
 
Μεγάλωσα ουσιαστικά τα παιδιά μου σε sling. Ακόμη και όταν δεν είχα τα παιδιά μου επάνω μου, είχα επάνω μου το sling να είμαι ετοιμοπόλεμη. Παρά το μεγάλο πρόβλημα που έχω με τη μέση μου, χάρη στα slings της Babylonia δεν πόνεσα ποτέ. Κοίμιζα τη Τζωρτζίνα στο sling μέχρι 3.5 ετών και ακόμη και τώρα αν πω ακόμη και για αστείο στα παιδιά μου να μπουν στο sling θα έρθουν αμέσως. Οι ωραιότερες αναμνήσεις μας, είναι αυτές. 
 
Εβίτα. 
 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις