ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Κερδίζετε 20%
Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά)
Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά) Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά)

Renolux-New Easy Bamboο (15-36 κιλά)


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 140.00   

112.00 

Κερδίζετε : 28.00  (20%)
RNL269438
Διαθέσιμο
+

Το προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή. Θα πρέπει να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε κάρτα ή paypal. Αν επιλέγετε την κατάθεση σε τράπεζα, κάνετε την παραγγελία σας, δηλώνοντας αντικαταβολή, ώστε να καταχωρηθεί και προχωρήστε σε κατάθεση του ποσού (-2 ευρώ) σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. 

Το Renolux-New Easy Bamboo είναι ένα αναπαυτικό κάθισμα για τα παιδιά σας από 4 ετών μέχρι 13 ετών. 

Κατασκευάζεται στη Γαλλία και είναι ένα πολύ άνετο και ασφαλές κάθισμα αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, και αυτό κάνει το κάθισμα της Renolux ιδιαίτερα αναπαυτικό και ευχάριστο στο παιδί να κάθεται.

Το εσωτερικό των προσκεφάλων είναι επενδεδυμένα από υψηλής ποιότητας Μπαμπού.

Είναι τόσο άνετο που το παιδί κάθεται ευχάριστα για αρκετές ώρες στη θέση του.

Ο υψηλής πυκνότητας αφρός πολυουρεθάνης, σε αντίθεση με το πλαστικό που χρησιμοποιείται συνήθως στα καθίσματα αυτοκινήτου έχει υψηλή ικανότητα συμπίεσης,  με αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος, να απορροφά περισσότερη ενέργεια και να προστατεύει πιο αποτελεσματικά το παιδί. 

Το ύφασμα είναι αφαιρούμενο, πλενόμενο και κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που αφήνουν το δέρμα των παιδιών να αναπνεύσει.
Διαθέτει 2 τσέπες για να βάζει το μπουκάλι με το νερό και να έχει μαζί του το αγαπημένο του παιχνίδι στα ταξίδια σας.

Έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπο ασφάλειας ECE R44/04.

 

+ Τεχνολογία με αφρό υψηλής πυκνότητας

+ Ρυθμιζόμενο ύψος

+ Εσωτερικό από μπαμπού

+ Επιπλέον πλαϊνή προστασία

+ Θήκες αποθήκευσης

 Δείτε το Video με τις οδηγίες εγκατάστασης εδώ


Τα καθίσματα Renolux είναι από τα πλέον βραβευμένα καθίσματα, ενώ για 3 συνεχόμενες χρονιές στην Αγγλία, κέρδισαν το χρυσό βραβείο Mother & Baby.


 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε